-
Kasdava gelen arkadaşlar vicdanen söyleyin sizce hangi grup iyidi? Sonucu yine torpillermi belirledi??
-
beşiktaş anadolu iiydi vefa da daha aklıma gelmiyo ilk gün gittim 20 den sonrakiler genelde diğerlerine oranla daha iiydi
-
ihsan kurşunluoğlu (gerçi still loving you yu çok severim :D) haydarpaşa çok iyiydi (the wall u çalan) ve fanatiklik gibi gözükebilir ama another day i çalan bizim okul :P harikaydı
-
.
-
Teşekkürler!!!
Haydarpaşa teknik okullarının gitaristiyim.Bizim için yaptığın iyi yorumlar için çok teşekkürler.Çoğu kişi iyi olduğumuzu düşünüyor fakat naıl finale kalamadık hala anlamış değilim.Ama yine de orada çalıp seyircinin coştuğunu görmek çok mükemmel birşeydi bizim için.Yorumların için tekrar teşekkürler..SEVGİ VE SAYGILAR......
-
M.E.V özel basınköy lisesi iyiydi fakat gitaristinin(sarışın olanın) soloyu atarken ses sistemiyle bi problem yaşadığı halinden belliydi ses oldukça az geldi zaten ses problemi hemen hemen tüm gruplarda vardı herneyse nobody's wife ı çaldılar beyendim.
-
vefa yı cok begendim hakkaten guseldi ee bir de kultur guseldi
-
ben cumartesi gününkü elemelerdeydim vefa ve beşiktaş atatürk anadoluyu baya iyiydi özel nişantaşı ışık lisesinin vokali şarkıyı çok güzel yorumladı kara gözlümü coverlayan okulda güzeldi
-
Finalleri ne zaman bunun?
Bari ona gidelim...
Çok metih geldi..
-
finaller 26 mart cumartesi günü