-
ata demirer iyidir.
-
yetenekli diyebilirim sadece.bir kötülüğüne şahit olmadım.emrahla alay etmesi hoşuma gidiyor
-
Ata Demirer :
Vercen mi ??
eüheühüeü :)))))))))
-
nası kaçırırım yaa :) keşke kızın suratını gösterebilselerdi.ya da kız kabul etseydi beyazın suratını görseydik.atayla kıza canlı bağlantı filan.ıyh görmek istemiyorum :)
-
iştee!!!..:))) müzik hocamızın iki haftadır bize işkence gibi dinlettiği üstün şaheser :Pp!
-
ata demirer çok sağlam oyuncu ve elini attığı her iştede başarılı oluyo.albümde en harrrrrbisinden olmuş;) komedi ya;)nasıldı;çüstüm oynamıyorum........
-
ata da bu kasetten ekmek yeme peşinde. toplumsal mesaj için yapılmadı bu kaset. yarın öbür gün müslüm gelip ataya yanaşsa çok iyi tahmin ediyorum atanın nasıl yalaklanacağını. reklamın iyisi kötüsü olmaz. bence bu tarz şeyler yozluğu daha da legalleştiriyor.
-
bende kesinlikle katılıyorum.ayrıca beyazın programında yaptığı olay şöhreti kaldıramadığının bi göstergesi oldu.ata demirerin bu kadar duyarlı bi insan olduğunu sanmıyorum
-
Yo o programı izlemedim ama bence bu tür aramalar yapanlarda ayrı bir garip zümre terslenmeleri normal.İncir kabuğunu doldurmayacak aptalca konuşmalar yaparlar ve soru sorarlardı 2 sene önce zira tv izlemiyorum 10 dakikadan sonra katlanamıyorum.
-
Bu şarkının klibide çekildi :))