Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BAYRAK&MESSENGER

• soğukmorg • 23 Mart 2005 22:31 • #456789
    ARKADASLAR BU KONUN MUZ0KLE ALAKASI YOK AMA GARAJ FORUMU DAHA AZ TAK0P ED0LD0G0NDEN DOLAYI BURAYA KOYMAYI DUSUNUYORUM GITARTELI VE KTULUYA DA TESEKKUR EDIYORUM

Türk bayrağına yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Ve
    bunu belirtmek için nickimizin basına ay- yıldız koyuyoruz.
    Sizde bize destek verin ve herkese yollayınız

benim messenger daki nıkımı
    gitarTELi-bayraĞım seni parçalayanlara aldırmadan sen daLgalan
    olarak görünce bu mesajı bana Ktulu yolladı nıkının başına yıldız koy diye. BENDE ay ı da koydum

(s)(*) koymanız yeterli..

....AY-YILDIZ......
    (gitarTELi- (Ktulu)

bayrakTELi
    by gitarTELi

usuyenrecuL
  • bimilyon1 • 24 Mart 2005 00:24 • #456813
    Askerliğimi Diyarbakır'da yaptım. Bir kaç kez operasyona katıldım. Ancak çatışmaya girmedim. Orada şehit olan askerleri gördüm. Bizim bayrağımız için çok can verildi. Bu memlektte yaşıyorsan o bayrağa saygı duyacaksın. Veya s*ktirp gideceksin.
    Bu bayrak için nasıl savaşıldığına şahit oldum ve tek diyeceğim Allah belalarını versin.

Saygılarımla..
    Alphan AZAK
  • sdqantaris • 24 Mart 2005 00:58 • #456817
    Askerliğimi Ağrı'da yaptım. Tugay'ın bombalanmasına da şahit oldum, içeri sızan teröristlere de, öldürülen polislere de, intihar eden arkadaşlarıma da. Bize de sıra gelecek mi acep diye düşündüm çokça...

Neredeyse tüm doğuyu gezdim. Neler gördüm... Anlatılamayacak derecede sefalet, açlık ve boşverilmiş unutulmuş kentler, insanlar gördüm.

Bir sürü Kürt vatandaş gördüm; ayrılıkçıydı, teröristti çoğu zaman taciz edildiğimi hissettim o ya da bu şekilde.
    Bir sürü Kürt vatandaş tanıdım; terörü lanetliyor, savaş istemiyor artık kendileriyle ve yaşadıkları yerlerle ilgili hizmet bekliyordu sadece, 2. sınıf vatandaş sayılmak istemiyordu haklı olarak.

Ayrılmak isteyen buyursun gitsin, Güney'de kuruluyor yeni bir ülke.
    Ama bu topraklarda memleketini -bazıları biraz haklı olarak küsmüş, ümitsiz olsa da- ne olursa olsun -haksızlığa uğramış, ismi yüzünden bile neler neler yaşamış olsa da- seven Kürt vatandaşlarımız var.

Şimdi bu durumda da Kürt asıllı olmayan T.C. vatandaşlarının da artık "onlar" ve "biz" kavramlarını atması lazım akıllarından. Atsınlar ki artık onlar da kendilerini bu ülkeye ait hissedebilsinler.

Olmuş olan olaylar çok üzücüdür ve bir çok insan üzerinde elbette tepki yarattı; ama olanları tüm Kürt halkına mal etmemek ve sağ duyulu davranmayı bilmek lazım biraz.

Saygı, sevgi.

Onur (Çerkez-Arnavut Hibridi T.C. Vatandaşı)

[Benim için bu ülkenin bayrağını yakan Kürt adamla, bilmem kaç yıl önce lisedeyken az kaldı bir lafından dolayı ("güneydoğuya atom bombası atalım da kurtulalım la") boğazlayacak gibi olduğum Türk adam eşit derecede beyinsizdir.]

[Ha bu arada bunlara; olayı demokratik şekilde çözmeyi bilememiş ve silaha sarılmış çok sayıda eski T.C. hükümetleri ve Ayrılıkçı hareketleri kışkırtan ve onlara destek sağlayan başta İsrail, Yunanistan, Rus ve Ermeni hükümetleri de dahildir.]

[Üzgünüm olan biten her şeyden. Bir gün mavi göğün altında sadece insan olduğumuzun farkındalığıyla buluşabilecek miyiz çok merak ediyorum. Umuyorum ama belki de sadece kendimi avutuyorum. Barış, kardeşlik, özgürlük ve bazı...]

[Unutsun artık herkes dinini, milletini; adam olabilmek mümkün mü ondan bahsedilmeli şimdi]

*Bu yazı buraya yazı yazan herhangi bir kişiyi hedef almamıştır. Şahsi düşüncelerimdir.
  • düşyılmaz • 24 Mart 2005 01:00 • #456818
    Üzgünüm olan biten her şeyden. Bir gün mavi göğün altında sadece insan olduğumuzun farkındalığıyla buluşabilecek miyiz çok merak ediyorum.

AĞZINA SAĞLIK SEVGİLİ KARDEŞİM.
  • bimilyon1 • 24 Mart 2005 01:16 • #456824
    Evet haklısın