Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sepultura Konseri

• tom696 • 24 Mart 2005 01:54 • #456831
    yorumlariniz bekleniyor...bence,
    1-Dj olacak adam konser öncesi Limp Bizkit,Evanescene mi dir nedir, Linkin park çalarak sinirleri yeterince hoplatti.
    2-Vokal ve basin sesi açik diildi bir bok anlamadik.
    3-Igor manyak bir insan.
    4-Tepismekten hertarafim agriyo,ama deger.
    5-Konsere veletler(13-14) nasil giriyor?Beni almazlardi eskiden.
  • Kaderist • 24 Mart 2005 09:43 • #456846
    Dj abimizin sepulturayı beklerken ayaklarımıza kara sular indiği sırada çaldığı iğrenç ötesi limpbizkit tarzı şarkılar sonucunca ebeveynlerine göndermeler yaptığımız , Alt grupları iğğğrennnççç olan ama Sepultura için herşeye değeceği için SABIRLA DİNLEDİĞİMİZ acemiler tayfası. Ayrıca ilk çıkan grubun gitarcısı gitar çalmayı bilmiyordu sanırım sürekli perdelere bakıyordu . Ama herşeye rağmen değdi ki Sepultura çıktığında 5. parçadan sonra boynum ağrıdı kafa sallamaktan. Ama bişeyi yakaladım orda sağdaki büyük kolonun arkasında solist gitarı bıraktığında gitar çalan başka bi eleman daha vardı :)
  • Ktulu • 24 Mart 2005 13:06 • #456876
    1-Dj olacak adam konser öncesi Limp Bizkit,Evanescene mi dir nedir, Linkin park çalarak sinirleri yeterince hoplatti.

OHAAAA diyorum başka bişey demiyorum.....

5-Konsere veletler(13-14) nasil giriyor?Beni almazlardi eskiden.

Buna da OHAAAA diyorum....

Alt grupları iğğğrennnççç olan ama Sepultura için herşeye değeceği için SABIRLA DİNLEDİĞİMİZ acemiler tayfası

yazık olmuş...

Ama bişeyi yakaladım orda sağdaki büyük kolonun arkasında solist gitarı bıraktığında gitar çalan başka bi eleman daha vardı :)

buna OHAAAAA X2 diyorum :DDDDD

Ama gelebilmeyi isterdim... Hem hastayım hem para yok.. :(

Zaten arkadaşlardan gelen de yoktu..

Neyse yaza saklıcaz kendimizi artık..
  • physco_burock • 24 Mart 2005 13:36 • #456877
    arkadaşım sana tamamemn katılıyorum ama eklemediğin bi kaç şey var ben oraya giderken herkes müzikten anlayan rahatça müzik dinleyip heatbang veya pogo yapacağımız bir yer düşlerken pogo başladığında bi adam ona pogocu bi arkadaşımıza çarpan kişiye tekme tokat girişti yani gelen tiplerin(üstünüze alınmayın) müzikle ilgisi pek yoktu zaten anlayanlarda kendini belli etti.. bir de ses sistemi bu kadar iğrenç olamaz müzik dinleyemedik... Yerler de birra il yıkandığı için 3 kere yere düşüyordum :):) ama yinede gittiğime pişman olmadım eğlenceliydi keşke sepultra'yı başka bir yerde dinleyebilseydim...
  • lilith_ • 24 Mart 2005 14:43 • #456885
    ben gidemedim gitmeyi istedim ama. :) giden arkadaşlarım da çok beğenmemişler ama genede gittik farklı bir şey oldu diyorlar ama kesinlikle eğlenceden söz eden yok.. eh pek bişi kaybetmemişim burda yazılanları da gördükten sonra...
  • tom696 • 25 Mart 2005 00:47 • #457053
    physco_burock a katiliyorum bende. Bir kaç kere bizde dayak yiyorduk.ulan sanki dream theatre gelmis,millet tepinenlere kiziyo falan. Hiç mi ozzfest izlememis buraya gelen insanlar? Bir de izledikleri grup ta Sepultura yani.Hiç mi gaza gelmiyorlar.Ne desek bos bu tür insanlara.
  • physco_burock • 29 Mart 2005 00:25 • #457558
    nolursa olsun yine de konser izlenmeye değerdi pişman değilim ama keşke başka bir zamanda başka bir yerde izleseydim :(
  • _EvildoeR_ • 29 Mart 2005 14:31 • #457605
    ya bende gidemedim diye kafayı yiyodum ki bu yazıları okuyana kadar! demekki aklımın kalıcağı kadar güsel bi konser değilmiş. zaten konsere gelen tipler olsun ses düzeni olsun sağlam olmadığı sürece o konser konser değildir. Ya bari gidemedim diye üzüldüğüme deyseydi....
  • YaWuZ • 29 Mart 2005 15:03 • #457612
    Yaow sepultura ya saygı duyarım ancak,hiç bi şeklide eski tadının kamadığı konusunda hemfikirmiyiz??Yani yine iyi bir grup olabilir ama!
  • AlfaHeliX • 29 Mart 2005 18:27 • #457641
    lanet olas1 sey bende hastal1ktan gidemedim.. geberiyodum sattim bileti baskas1na..
    ama giden arkadasim cokta bisey kaybetmedigmi soledi..