-
arkadaşlar benim la telii koptu.(nasıl başardığımı sormayın)
yeni 09 la aldım ama bir türlü susturamıyorum mute yaparken bu yüzden mi telinin sesi çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir anacaba yoksa mi telinidemi yeni almam gerek......????????????????????????
not:bekçim bunu iki yere yazdım ama diğer forumda kimse ilgilenmedi
o yüzden oradan alıp buraya yazdım.sorry
ya arkadaşlar bu konuda kimse birşey bilmiyor mu?
bi cevap''''''''!!!!!!!!!!!!^^^^^^^^^^^^
Mute yaparken mi telinden ses çıkmamasının sebebini anlamadım?
-
yok mute yapıyorum açık vurdugum zaman la telinden ole bir ses geliyorki kalın mi duyulmuyor. ve ortaya feleket bir ses çıkıyor.bende bunun sebebini arıyorum.fikirlerinizi bekliyorum....
-
şunu biraz daha açsan:D
-
aslına bakarsan ben gitardan anlamam pek...
Burda anlayan çok adam olmasına rağmen ilgilenmemeleri zdü açıkçası ben de kendi çapımda yardım etmeye çalşıyorum..
Ama dediğim gibi tel boşken vurduğunda ses bozuk geliyorsa telin kulağa bağlandığı yerde bir problem olabilir. Buna dikkat et. Yoksa akor basarken seste bir problem yoksa köprü tarafıyla alakalı olamaz sorunun..
En azından bilgim dahilinde bu kadar yardım edebilirim...
-
teşekkür kardeş bakalım başkaları bilgisi olan insanlar bişey diyeceklermi ama bilgili insan kesimi(o nasıl birşeyse:D)akşam giriyorlar.ben onları bekliyorum....
-
Sağ el tekniğin oturduğu zaman sorun kalmaz .İyi gitarlada, kötü gitarlada çalarsın bu gibi şeyleri yaşamazsın. Daha çok çalış geçer.
-
arkadaşın dediğini anlamadın sanırım ..