-
Nesi Komik Bunun?
Bi forumun içine en fazla sizin yaptığınız gibi s..ılır.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diye bir söz var-tabi size bi şey ifade ediyosa.Bilmeyipte öğrenmek isteyen bi adamla niye bu kadar dalga geçilir ki?Kendinizi mi tatmin ediyosunuz?Veya öyle bir konuda bilgisi olmadığı için Magif'le dalga geçenler:Siz her şeyi bildiğinizi iddia edebilir misiniz?Burası bir forum değil mi fikirlerimizi MEDENİCE tartışmak için açılan?O halde ne bu havalı tutumunuz?
Not:Bu yazı forumu açan arkadaşa gülelim diyen tipleredir.Diğerleri üstüne alınmasın...
-
Nesi Komik Bunun?
harbiden abi nedir bu ya adam bi soru sordu
komik olan ne anlamadım ne eziqsiniz arkadaş ya bu kadar olur
-
Nesi Komik Bunun?
CANIMM..SEN NERENLE OKUDUN YAZILARI..KİMSENİN FORUMU AÇAN ARKadaşla dalga geçmek gibi bir niyeti toktu ki o da kırılıp bozulmad...SENİN BİR TARAFINI MI GERDİ SANA NE OLUYOR ANLAMADIM YANİ...
-
ordaki yağlı saçlı orman kaçkını amy lee nin şimdiki sevgilisi olur kendisi.bazıları amy lee nin biraz tombik ve güzel olmadığını düşünür.
doğrusu güzel kız ama zevki için aynı şeyi söylemek zor.bulamadı mı kendisine şöyle havalı bi rockstar.gitti o loser grubun korku filmi kılıklı ayısına verdi gönlünü.
-
Nesi Komik Bunun?
kız dilan!! beni sevmion mu??
-
Nesi Komik Bunun?
Magif ile dalga geçtiğimizi sanan arkadaşlara da gülerim ben kardeşim :))
yok yaa MeDuSacığım seni de seviyordur da düşünsene isimlerimizi tek tek saydığını :D
-
Gerdi *********.Senin gibiler yüzünden forumlarda soru sormaya çekiniyoruz ben ve arkadaşlarım.İsterse o alınmasın ama yaptığınızın sonuçlarına bi tek o katlanmıyor.Bi soru soracağımız zaman iki kere düşünmek zorunda kalıyoruz.Ne havalı *******lersiniz ya!İstersem ban yiyeyim bu dediklerimden sonra umrumda değil...
-
arkadaslar size cevap vermeyecem önüne gelen üye olup forumlara yaz1yo çok eziksiniz allah ak1l fikir versin ne diyim
takmay1n kafan1za bunlar1