-
ben pek anlamadım blue jeanın benle alaksı nedir
-
Nuri her zaman dediğim gibi anlasan şaşardım..:))
Bi hava al gel hade..
-
ya blue jean.....hmmmm...... abi en iyisi uzun bir yazı hazırlayayım ben, Nuri de anlasın :)))
-
yav siz varya kısaca ukalasınız şımarıksınız kibirlisiniz
kıskançsınız çekememezlik var ulan hang iaptallığımı gördünüz beyinsizler
-
Nuri aman böyle konuşma sen banlanırsan biz naparız..Bu siteyi senden mahrum etmeye hakkın yokh lütfen rica ediyorum sakin ol..:))))
-
Nuri seni çok seviyoruz, inan buna, yarın da kanıtlayacağım..
-
BENCE ÇOK UZADI
Bence bu adamın üzerine fazla gidiyorsunuz. Tamam abuk subuk şeyler soruyor, söylüyor bazen farkettim ama sonuçta akranınız ve herkes gibi o da insan. Dışlamadan önce biraz sakin olup, metanetli, sağ duyulu davranıp aranıza almayı deneyin.
İlkokulda olurdu böyle hadiseler. Bir ton nedenden dolayı köşeye itilen, gururu incinen, küstürülen çocuklar. Bul bir günah keçisi yüklen, dalga geç, eğlen. Hatta aşağıla, at sinirini, boşal, rahatla... Ben de son derece haklı olduğum konularda bile böyle durumlara düştüm çok eskiden de olsa ve o itilmişliğin acısını bilirim. Unutmayın insanları kaybetmek çok kolay, kazanmak da çok zor. Boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayın.
Nuricim sen de biraz daha tutarlı ve alakalı şeyler yaz bence. Ben de açtığın bir çok başlığa gülüyorum, hatta bir kaçına da sinirlenmiştim baya. Bir tane şey vardı yanlış hatırlamıyorsam "siz rocçılar ne ayaksınız söyleyin bakiiim hmmm, Sezen Aksu dinlenmez mi ha get!" gibi.
Ayrıca ufak tefek takılmalarda da hepimiz biraz daha esnek olmalı ve kendimize de gülebilmeliyiz yeri geldiğinde. Ego şişkinliğini alır, rahatlatır.
Saygı, sevgi.
Onur
Not: Nuri'nin avukatlığını da yapmıyorum, herkes Nuri'yi aşağılıyor da demiyorum. Çatmayın bana boşuna.
-
BENCE ÇOK UZADI
yaw onur biz onu "gerçekten" seviyoruz ve çok sıcağız, inan buna.
dalga falan geçilmiyor, bir samimiyet oluştu, tatlı şeyler bunlar, Nuri dilimizden düşmüyor.
Hatta görmek isteriz onu, valla çok hoşuma gidiyor yaw, niye dalga geçeyim benim sıfatım ne ki dalga geçeyim ??
geçilecek adamlar oldu geçildi ama Nuri de bu yok, Nuri gerçekten iyi insan.
Nurimania başladı dedik, bas bas bağırdık, kolonisi bile açılacak hayran kitlesi artınca, daha ne olsun bea ??
Biri benim için bu kadar fazla yazsın, bu kadar takip etsin, koloni açmaya kadar götürsün işi kral sayarım kendimi :))
-
BENCE ÇOK UZADI
Tamam Barancım. İyi o zaman kendi de öyle düşünüyorsa diğerleri de öyle düşünüyorsa hoş tabii. Haydi bakalım.
Saygı, sevgi.
Onur
-
Gülerim tabi POHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ĞIĞAAAAAAGYKKKK!