-
:)benim bildiğim dersane öğrencilerine yönelik bir harekat:)))
yeteneklerini sergileme,
sahnede performans sağlayabilmeleri için güzel:) harekat:))
yararları:)
arkadaş çevren genişler
ne bliyim işte
çalarsın
dinlersin
kıyaslarsın
kıskanırsın
kıskanırlar
ıspanağın faydaları işte..
-
ben hemen söliyim (ayıptır sölemesi bende jokerstore ögrencisiyim)ögrencilerden kurulan karma gruplar peformans sergiliyor sahnede......
hepsi bu....ama bunun sadece kurs içine ait oldugunu zannedıyorum dışarıdan kişilere açık olmaması lazım ama tam olarak bunu bılmıyorum..
-
sagolasın ama buna bi ara beni de cıkarsalar cok mutlu olurum:P
-
dışarıdan kişilere açık değil:(( üzücü bi haber ama öyle.sadece jokerstore öğrencileri için yapılan bi organizasyon.ama isteyen herkes gelip izleyebilir.giriş beleş nası olsa.
magif sen ne dersi alıyosun?
-
yaw sagol onu biliyorum jubei :)) baska ne özelligi var onu bilmiyorum nese yaa ben örenirim salı gittigimde zaten bende dısardan degilim joker ın ögrencisiyim:))
-
yoksa sen masterclass teacher soner doğanca dan ders mi alıyosun? adın da kübra olmasın sakın:)) özellik derken neyi kastettin onu annayamadım.
bu arada öğrenci hareketi 3 çok güzel oldu bea.özellikle JET(Jokerstore Eğitmenler Topluluğu) yardı ortalıı.Emrah abi delirdi,kendinden geçti çalarken vs vs.gelenler zaten bunnarı biliyo.gelmeyenler kaçırdı yazık oldu.
-
tam üstüne bastın ben kübra:)) iyi de sen nerden biliyosun beni ben onu annayamadm ?:)yaw özellik derken ne biliim en azından ben ne zaman cıkarım onu bilmiyorum
bu arada yine benim bu tür seylerden haberim yok:(( ya izlemeyi cok isterdim ögrenci hareketi 3 ü ama zate cok yorgundum ama bi dahakine bende calmak istiyorum bu arada sen beni nası tanıdın onu cok merak ettim onu da bi sölersen mutlu olurum:))