-
Arkadaşlar ROCK müziğin Türkiye sınırları içerisinde en iyi yapıldığı yer nere? En kaliteli ROCK müzik nerede yapılıyor?
a) Ankara
b) İstanbul
c) İzmir
d) Bursa
e) Adana
-
bir seçim yapmak zor!ama ben bir adanalı olarak şunu söyleyim:adana'da yapılmıyor!
seçim yapmak gerekirse sanırım istanbul ama gözlemlediğim kadarıyla ankara da gayet iyi bu konu da!
buarada izmir'i de sıkça duyuyorum!göz ardı edilmeyecek biryer sanırım!
-
bir istanbullu olarak ankara olduğunu üzülerek söylüyorum.
-
İstanbuldur tabiyki tartışmaya gerek yoktur arkadaşlar..Dünyada ise ingiltere'dir
-
Dünya da İngiltere??
:)
The Wolfram
-
muhtemelen istanbul.eskiden bir de bakırköy-kadıköy ayrımı vardı ,orda da bakırköy derim.ama dr.skull gibi bir devi çıkarttığı için ankarada kalbimde ayrı bir yerdedir ve tabii bir zaman ların rock başkenti bursa (şimdi bir şey kalmamış iş dolayısı ile bir haftadır burdayım - bugün dönüyorum- bir tek rock bar bulamadım maalesef)dünyada da almanya olabilir ya da ingiltere...
-
Dünya da kesinlikle Amerika!İngiltere nin çok iyi konumda olduğunu biliyorum!Ama bütün favorilerim ve efsaneler Ameerika'da!
Türkiye de ise İstanbul..Ankara da da iyi ve sağlam grupla çıkıyor!ama İstanbul 1 adım önde bence!
-
dünyada yaygın FİLLANDİYA orda rasmus pop tan sayılıyo ona gore dusunun artık ve cok ıyı guruplar var AMORPHIS gıbı.. hatta aynı grubun ELEGY adlı albumu zamanında avrupada en iyi albüm seçildi..
öte yandan İNGİLİZLER DOOM ve GOTHIC tarzı olarak hatrı sayılır bi yere sahıp... Bizim memlekette batıdakı buyuk kentlerımızde ve ıç bolgelerde ,ankara ve eskisehir özellikle, gerektiği gibi fazla olmasada yaygın sayılır.. ama ANKARA daha önde....
-
Finlandiya ve diğer Baltık-İskandinav ülkeleri metalin memleketidirler...
Türkiye'de Rockın memleketi tabi ki İstanbul'dur...
-
eğer rock'ın ortaya çıktığı yerden bahsediyorsak,memleket tabii ki amerika'dır!türkiye'de bu şekilde bir doğuş yeri olduğunu sanmıyorum!herkes rockın doğduğu yeri bulmaya çalışıyormuş gibi geldi de!ondan şey ettim!
NOT:adana'ya çok acımasız davranmışım sanırım!biraz yapılıyor yaa!okadar da değil:)