Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BURZUM!!!

• Kanpp • 27 Mart 2005 13:44 • #457257
    Adam bazı seyleri asmıs ve müzigini yasam tarzına fazlasıyla uygulamıs. sanırım yanlıs zamanda dogmus insanların hislerini ve isteklerini en iyi anlayabilen ve anlatabilen parçaları yapmakla kalmamıs ve kendi de ugrasında ne denli dürüst ve içten oldugunu kanıtlamı$tır. hapiste ziyan oluyor su an..

TALENT BURZUM!!!
  • Metal milita • 27 Mart 2005 17:37 • #457286
    selçukcum sana katılıyorum da böyle forumlar açıp piyasa ortamına koyma lütfen rica ediyorum

BLACK SPELL VARG and ADEM
  • Metal milita • 27 Mart 2005 17:55 • #457296
    metal militanın dineldiği şarkı:svarte dauen
  • Metal milita • 27 Mart 2005 18:04 • #457298
    gerçek adı da Varg Christian Kvisling Larsson Vikernes dir kendisinin
  • Metal milita • 27 Mart 2005 18:22 • #457305
    kendisi her doğum günümü kilise yakarak kutlar sonra bana mail atar adem kardeş doom günün kutlu olsun diye sonra gider beraber şarap içeriz akdeniz akşamlarını söyleriz sonra da gider stüdyoya o gitarı alır ben davulu sabaha kadar dökeriz kurtlarımızı dışardan bakanlar efendi görürler hava kararınca neye dönüşeceğimizi bilmezler ulan christian geliyorum yanına yakında...
  • ner • 27 Mart 2005 21:30 • #457330
    kendisi faşonun allahıdır gerçi ama, yine de sanatçı diyelim. bu arada son duyduum haberde burzum ismiyle anılan varg vikernescan'ın bir siyah enstrümanı olarak algılamaya başladığı gitarı bıraktığıdır. çok saygı duydum valla adama, helal olsun:P