-
Türkiyede rock adina önemli katkilari bulunan teoman ne yapsa yaranam1yor artik kimseye...
zamaninda gonulcelen ve 17 albumleri yuzunden rock yapmiyor diye elestirilen teoman son iki albumde de daha sert altyapilar kullaniyor diye yerden yere vuruluyor..
Adam bir film yapiyor bu senin isinmi yonetmen mi oldun uleynn diye ustune gidiliyor..
kisacasi adama hedef tahtas1na donmus muzikten anlayan anlamayan herkes teoman a vurmaya calisiyor...
bu kadari da fazla... boyle muamele mustafa topalogluna yapilsaydi ajdar diye zalaklar piyasaya cikmazdi valla :))))
-
teoman ölsün, ben de üstünbe votka kusayım. doğmamış çocuklarımla birlikte:)
biz kim, teomanı anlamak kim....
-
işte böyle heyvensal eleştirileri haketmiyo bence bu adam ...
-
bencede böyle eleştirileri hak etmiyor..daha fazlasını hak ediyor ama biz terbiyemizi onun kadar bozmuyoruz..bence o adamın beyni kafasından başka bir tarafında ve bu yüzden ne yaparsa yapsın içinde mutlaka sexle alakalı hatta sınırları aşan bir şeyler oluyor..adam konserlerinde bile kızlara sarkıyor yaa böyle yavşak bir adam başka yerde bulunmaz..yavşak+i..e..hele son bi film çekmiş sadece fragmanlarını izledim (ne yazıkki) ve miğdem bulandı..yazık diyorum ayıp diyorum başkada bir şey demiyorum..ayrıca teoman müzik yapmayı beceremediği için müzikten anlamayanların bile onu eleştirmeye hakkı olabilir bence..
-
Kişiliğini sevmediğim bir adamın yaptığı müzik ne denli güzel olursa olsun (öyle olup olmadığı Teoman için de oldukça tartışılır ayrı konu) bende bir tepki oluşuyor. Böyle yüzüne bakıp kafa çakasım geliyor, bir taraftan bazı parçaları dinlenebilir. Tuhaf bir durum.
Bak şimdi aklıma Hasankeyf ile ilgili söyledikleri geldi. Yine kafa atasım geldi.
Onur
-
o dediklerinden (o özl. sahip şahsiyetlerden) istemediğin kadar var ve onların yaptıkları iş de bir b.ka benzemiyor.
Hem sapık olduğuna nasıl karar verdin ki ?
-
bi insan yaptığı her işte cinselliği ön plana çıkarırsa ben o herife SAPIK derim.. derim abicim sapık işte SAPIK!! S-A-P-I-K T-E-O-M-A-N
-
bence hicbir sekilde benicinsel hayatı ilgilendirmez ve ilgilendirmedigi icin de sarkılarını dinlemek istemiyorum
yaa bu tarz seyler kisiye ozel degil midir insan ne zevk alır sex eyledigi kadınlarla olan ask durumunu millete anlatmaktan...
-
balans ve manevra...ehee sanatsal bir film hemde nasıl...
bi de teomancım insan cool olcam diyede bu kadar kasmazki yaw,çatlıcan kendini kasa kasa...
müziğine eleştiri yapmam gene herifin bir kitlesi var.sevmiyorum o kadar yaptığı tarzı...hade bakalım teocum,bunlar benim düşüncelerim :)
-
Birde nuriye sormak lazım..