-
C,Eb,F,F#,G,A# dizisine verilen ad nedir?
-
şimdi ben gidip bu soruya c minör pentatonik blues diye cevap mı veriyim... noluyoruz yahu, kim neyi sorguluyo? sapla samanı karıştırmaya başlama arkadaşım, kimse kimsenin bilgisini sorgulamaya girişmesin. müziği ansiklopedik kavram olarak hiç değerlendirmesin hala.
gerçi mesela meraksa olay biraz incelemeyle çözülür. kimsenin kafasına vura vura, topic aça aça müzik teorisi öğretecek değiliz nihayetinde
-
Yok arkadaşım yanlış anlama.Bana da sordular bu soruyu da çıkamadım işin içinden.Sağolasın...
-
mesele buysa önemli değil. görevimiz bir bakıma
-
Bahsettiğin dizi: Do minör pentatonik eksik 5li. (Cm pent. dim5) Bluesda çokça kullanılır dim5 diziler.
Yine de her akla gelen sorulmadan önce bence biraz araştırma yapılmalı. Ortalamanın biraz üstünde müzik kitaplarında var bunlar. Kaldı ki internet var elinin altında, kolayca bulabilirsin. Hatta Blues scale yazsan direk bulabilirdin. Her akor için başlık açacak olursak yanar forum bence. Önce açtığın başlığın altında sorsaydın keşke.
Saygı, sevgi.
Onur
-
Bir de şu başlıkları büyük harfle açmasak açtığımız zaman da.
Onur
-
Tamam baba bağırma yaa!Vurdun kafamıza, yeter artık!
-
O laf banaysa bağırmıyorum da kafana vurduğum da yok. Ne oluyor ki? Dediğim gibi banaysa lafın adam gibi söyledim ne düşünüyorsam, sakin ol biraz. Ne bağırması, ne vurması, ne yeter?
Saygı, sevgi.
Onur
-
Yok babacım.Espri hesabıydı...Teşk. edrim
-
süleymancım sorularının devamını bekliyoruz... :)))