-
arkadaşlar bakıyorum çoğu kişinin infosunda iyi gitar çalarım falan yazıyor bunlara inanan varmı bence müzisyen dediğin mütevazi olmalı bu ne yaaaaaaaaaaaaa
-
belki kendine göre güzel çalıyodur!sende yani medusa2....ehuehe kime göre karşılaştırma yapıyosun sen satrianiye falanmı?? :)) sen inanma boşver...
-
benimkindede çıplak oldugum yazıyo çok mütevaziyim
-
:) o yüzden demiyorum sadece müzisyenliğin anlamını bilmeyen ve kendini müzisyen sanan cok tip var burada ona kızıyorum sadece
-
boşver yaw ben sallamıyorum wvallla şahsen..anladım demek istediğini....
-
hemen kötüye yorumlamayın güzel garajdaşlarım .
ben çok doğal buluyorum.sonuç itibariyle burası bir müzik sitesi.grup kurmak isteyen,gitarist arayan bir çok kişi var.ne yazacağını bilememiştir.çalıyodur,söylemek istemiştir.bırakın söylesin..(ama abartmamak şartıyla)abartanlara bende kızıyorum açıkcası.
onun dışında bir sorun olduğunu sanmıyorum..en doğal haklarıdır arkadaşlarımın..reklam önemli:))
hayatta bazen mütevazi olmamak lazım..
-
müzisyen mütevazi olmaz adam 1 şeyi iyi yapıyosa ben bu işte iyiyimdir diyebilmeli eğer kem küm ederse demekki elemanın kendine güvencesi yok
-
kim ne yazarsa yazsın yani yalan ya da doğru tutupta yazma diyemeyiz değil mi..yani bence bunu tartışmamız saçma olur medusacığım..
-
müzisyenliğin anlamını bilmeyen
müzisyenliğin anlamı
o ne ya?
öyle bişi mi var biryerlerde¿
-
bence senin biraz mütevazi olman gerekiyo adam çalmıyorummu desin medusa saçmalama ya bırak bunları sende müzisyenim diye geçinenlerdensin heralde kendini ön plana çıkarmak istiyorsun çok belli oluyo yani... :))))))) hayret bişi ya
müzisyenliğin anlamıymış bırak bu işleri medusa