Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Within Temptation

• blueberry82 • 31 Mart 2005 16:33 • #458085
    ya hiç dinlediniz mi bilmiyorum ama bu gurup müzikte çığır açan bi grup.Şu anda ıron maiden ile turneye çıkmışlar.Bir de evanescence halt etmiş yanlarında
  • skuld • 1 Nisan 2005 00:20 • #458203
    tabi ki evanescence yanlarında halt etmiş.
    bi de birisi demişti,sanırım dream tv de happy hours u sunan o süslü kız,gittikçe evanescence ye benzeyen bi grup diye...
    asıl o amy lee sharon den adel'ime benzemeye çalışıyo.gothic karı...
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 01:37 • #458211
    ya hiç dinlediniz mi bilmiyorum ama bu gurup müzikte çığır açan bi grup

O kadar da abartmıyalım..

Tamam iyidir, güzeldir, Sharon gibi "tatlı" bir vokale sahiptir, süper kıyafetler bulup giyen (nerden buluyosa artık o kıyafetleri), çok "tatlı" bi sesi olan bi vokale sahip bi gruptur. Ama ben Within Temptation'ın o vokal olmadan bir "Mother Earth" albümünü bilmiyorum dinlermiydim??

Sanırım bi defa dinler çöpe atardım.. Müzikal açıdan pek zengin değiller, hatta gitar riffleri açısından oldukça fakirler ama elektronik kısımda işe hakimler kesinlikle.

Üstüne bir de o vokal girince gerçekten iyi oluyor. Ama bana her ne kadar alakasız bir tarzda olsa da Loreena McKennith'in ya da Tristania (Vibeke Stene)'nın verdiği tadı veremediler..

Bu demek değil ki kötü bir grup.. Severim kendilerini ancak çok abartılmaması gereken, müzikal açıdan biraz daha zengnleşirse (mesela biraz daha sertleşirse gitar riffleri özellikle -- klavyenin çok altında kalıyor gitar) çok daha iyi olacağını düşündüğüm grup.

Dark Wings isimli parçasında 2:24 'te gien o vokal kadar "saten" bir sese nasıl sahip olunabiliyor hala anlamış değilim :)

Bu kadına brutal olarak eşlik etmek isterdim Nightwish - The Pharaoh Sails To Orion parçasındaki gibi.

(Ayrıca Ice Queen parçasının klibindeki o hatunu nerden bulmuşlar kaynak bilen varsa gstersin:)) )
  • m0rtis • 1 Nisan 2005 02:15 • #458220
    İLk albümü olan ENTER ı severim sadece
    ikinci albümü de fena değil ama 3 hiç hoşuma gitmedi. bozdular..
  • gizem_cobain • 1 Nisan 2005 09:54 • #458245
    ben de dinledim yauw.güzel ama ben nightwish vokalini daha çok beğeniyorum.Iron Maiden gibi bi devle turneye çıkmaları Within Temptation için büyük bi artıdır.haa bi de evanescence gibi dangalak ve ortalık malı bi grupla boşuna kıyaslamaya gerek yok..