Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Slayer gitaristi Kerry King ÖLMÜŞ !!!

• Ktulu • 1 Nisan 2005 01:58 • #458217
    Arkadaşlar Slayer'ın lead gitaristi Kerry King dün bir trafik kazasında hayatını kaybetmiş !! :'((((

Slayer da bugün yaptığı basın açıklamasında 1 yıllık tüm konserlerini iptal ettiklerini söylemiş.

Bu yüzden Slayer 1-2-3 Temmuzdaki Türkiye konserlerine de çıkamayacaklarmış !!!!

:'((((((((

uufffffffff yaaa neden büyük adamlar tek tek gidiyolar aramızdan??!?!
  • Lethe • 1 Nisan 2005 02:01 • #458218
    ya nasıl olur be...
    konserı verdıkten sonra beraber ölürdük :( yaa şimdi harbi harbi bu konserde oolmayacakmı ya:((((
    Allahtan rahmet .. ailesine de baş sagliği dileyim ne diim ki..
    Saygılar Kerry King !!!
  • m0rtis • 1 Nisan 2005 02:20 • #458222
    offfff... Slayerı görmeden ölmiceğim için çok mutlu olmuştum ama ne yazıkki olmicakmış :( başımız sağolsun..

Kerry King manevi babam sayılırdı :(
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 02:42 • #458225
    İleride param olunca Kerry King Signitured BC Rich Warlock almayı düşünüyodum ama artık ona da zam yaparlar.. Bizimkisi de hayal olarak kalır böylece :((
  • jubei • 1 Nisan 2005 02:47 • #458226
    yaaa işte mukadderat..
  • gizem_cobain • 1 Nisan 2005 09:51 • #458244
    gerçekten büyük kayıp hep dediğim gibi iyi müzisyenleri teker teker kaybediyoruz.zamanında elvis,sonra beatles üyeleri ve daha niceleri.en son panteranın gitaristi ölmüştü.şimdi de slayer ın...müzik adına daha fazla böyle acılar yaşamamak dileğiyle...
  • Lethe • 1 Nisan 2005 10:10 • #458251
    gizem DEATH metal kurucularından ve aynı zamanda DEATH grubunun vokal ve lead gitaristi CHUCK SCHULDINER ı unutmayalım diğerleri kadar bu abimizde iyiydi...:((Ya nediyorum iyiydi ne kelime... kelimeler yetse, daha neleeer neleeeeerr..
    saygılar CHUCK !!
  • X-LoMBaRDo • 1 Nisan 2005 11:37 • #458262
    saçmalamayın!

abi ne saçmalıyorsunuz? Ne ölmesi ya..? Öyle bi şey yok!Offical sitede falanda yok!Uydurmayın!O ölürse bende beynime sıkarım kurşunu!
  • X-LoMBaRDo • 1 Nisan 2005 11:53 • #458264
    saçmalamayın!

bu haber tamamen uydurma arkadaşlar! Böyle bir şey yok! İst. gelip çatır çatır çalacaklar merak etmeyin!Bu konseri görmeden asıl siz ölmeyin!Hadee..bakam...

SLAYERRR....
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 12:01 • #458267
    saçmalamayın!

Official site'da dün okudum ama Slayer hayranlarının moralini bozmamak için kaldırıcaklarını söylediler bu sabahsitenin forumlarında. Forumlarda da bu konu hakkında yorum yapanların mesajlarını siliyolar! :((

O kadar da şey yazmıştım sabah girdim baktım hiçbişey yok...

Sohbet odası açık olsaydı orda konuşulurdu mutlaka ama orayı da kapadılar.