-
Şimdiye kadar dinlediğim ve bayıldığım ikinci ses.Siz ne bilirsiniz bu adam hakkında.Bir süreden sonra bayıyormu yoksa?
-
Finlandiyalı mı bu da?
Diilse dinlemicem de =)
-
Nightwishin back vokali :)
-
ayrıca konser kayıtlarını indirebilirsiniz bu siteden.kötü kayıt ama ses boğuk el kamerası ile çekmişler yinede izlemeye değer
linki vermeyi unutmuşum :)
http://www.formypain.com/gallery/
-
şu iri herif mi bu?
i wish i haadd an aangeell mı diye ne böğürüyodu.
yakışıklı bir elemandı.
iyi söylüyordu.
nolmuş,
o da mı ölmüş :D
-
ölüsünü bana satarlarmı acep yok ölü değilde fikir edinmek istedim.kimileri vardır bir süre dinletebilirlen kendilerini.eğer öyleyse her vakit dinlemicem.arasıra gaza gelme babında.yazık etmek istemem kulaklarıma
-
yok abi o da ölmesin piyasada adam kalmadı! :))))))))
İyi ya Fin'miş O da demek :))
Şaşırmıyorum artık... :))
Bi ülke bu kadar mı çok grup üretir yaa... Herifler resmen tüm dünyanın metal müzik ihtiyacını karşılıyolar! :DDDD
Finlandiyaya taşıncam ilerde :)) Hem kendilerini de Türk sanıyo gariplerim hala :)))))))))) Adam gibi hürmet de görürüz ne işimiz var buzdolabı gibi İngilizlerin yanında dimi?
-
abi en güzeli caponya kore soğuklar ama işi bilmiyorlar.hiç nagraşimi aranasuka diye brutal yapan bi soluk benizli gördünmü.aslında hoş olur he konişivaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
ya japon bi death metal grubunun klibini izlemiştim, bembeyaz ufacık adamlar, böööö die kı*larını yırtıyolardı :)))))
bi tek vokalistin saçı ve sakalı vardı diğerleri tüysüzdü :) bi de soyunmuşlar çok atletiklermiş gibi :))
komik geldi bana...
özenmek güzel ama bence kendilerine daha değişik bi tarz uydursalar çok daha iyi olabilirdi onlar için, çünkü müzikleri hiç de fena diildi..
-
mesela hilkat garibelerinin dertlerini anlatsalar ya da bir ucube kahramanı.rol yapmalarına ya da makyaja gerek yok hani :) hakaret ediyormuşun gibime geliyo :)