Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tuomas Holopainen

• TurkishMetal • 1 Nisan 2005 16:07 • #458323
    Şimdiye kadar dinlediğim ve bayıldığım ikinci ses.Siz ne bilirsiniz bu adam hakkında.Bir süreden sonra bayıyormu yoksa?
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 16:22 • #458332
    Finlandiyalı mı bu da?

Diilse dinlemicem de =)
  • TurkishMetal • 1 Nisan 2005 16:23 • #458334
    Nightwishin back vokali :)
  • TurkishMetal • 1 Nisan 2005 16:28 • #458336
    ayrıca konser kayıtlarını indirebilirsiniz bu siteden.kötü kayıt ama ses boğuk el kamerası ile çekmişler yinede izlemeye değer

linki vermeyi unutmuşum :)

http://www.formypain.com/gallery/
  • düşyılmaz • 1 Nisan 2005 16:29 • #458338
    şu iri herif mi bu?
    i wish i haadd an aangeell mı diye ne böğürüyodu.

yakışıklı bir elemandı.
    iyi söylüyordu.

nolmuş,

o da mı ölmüş :D
  • TurkishMetal • 1 Nisan 2005 16:31 • #458341
    ölüsünü bana satarlarmı acep yok ölü değilde fikir edinmek istedim.kimileri vardır bir süre dinletebilirlen kendilerini.eğer öyleyse her vakit dinlemicem.arasıra gaza gelme babında.yazık etmek istemem kulaklarıma
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 16:34 • #458344
    yok abi o da ölmesin piyasada adam kalmadı! :))))))))

İyi ya Fin'miş O da demek :))

Şaşırmıyorum artık... :))

Bi ülke bu kadar mı çok grup üretir yaa... Herifler resmen tüm dünyanın metal müzik ihtiyacını karşılıyolar! :DDDD

Finlandiyaya taşıncam ilerde :)) Hem kendilerini de Türk sanıyo gariplerim hala :)))))))))) Adam gibi hürmet de görürüz ne işimiz var buzdolabı gibi İngilizlerin yanında dimi?
  • TurkishMetal • 1 Nisan 2005 16:36 • #458347
    abi en güzeli caponya kore soğuklar ama işi bilmiyorlar.hiç nagraşimi aranasuka diye brutal yapan bi soluk benizli gördünmü.aslında hoş olur he konişivaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Ktulu • 1 Nisan 2005 16:40 • #458350
    ya japon bi death metal grubunun klibini izlemiştim, bembeyaz ufacık adamlar, böööö die kı*larını yırtıyolardı :)))))

bi tek vokalistin saçı ve sakalı vardı diğerleri tüysüzdü :) bi de soyunmuşlar çok atletiklermiş gibi :))

komik geldi bana...

özenmek güzel ama bence kendilerine daha değişik bi tarz uydursalar çok daha iyi olabilirdi onlar için, çünkü müzikleri hiç de fena diildi..
  • TurkishMetal • 1 Nisan 2005 16:43 • #458351
    mesela hilkat garibelerinin dertlerini anlatsalar ya da bir ucube kahramanı.rol yapmalarına ya da makyaja gerek yok hani :) hakaret ediyormuşun gibime geliyo :)