Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

within temptation

• rose79 • 1 Nisan 2005 18:11 • #458392
    Grubun Türkiye ye gelişini dört gözle bekliyorum.Sharon un sesi üzerine de ses tanımıyorum.Evanescence in müziğinden çok çok daha iyi müzik yapıyorlar elektronik kısım da bir harika.Varsa sesimi duyan bir organizasyon firmasılütfen getirin Türkiye ye şu grubu yaaaaaaaaaaaaaaa
  • karete • 1 Nisan 2005 18:21 • #458395
    ok irtibata geçmeye çalışıcam
  • feyzasal • 2 Nisan 2005 19:12 • #458564
    valla albümlerini henüz dinlemedim ama kliplerini izledim güzeldi şarkıları.kızın sesi de güzelmiş.inşallah lacuna coil de onlar kadar ünlü olmaz.bu tarz müzik yapanlar baya revaşta bu aralar o yüzden söylüyorum.lacuna coil severim,bu yüzden mtv ye çıkmalarını istemem within teptation ın başına geldiği gibi.gerçi onları dream de görmüştüm ama kesin mtv ye de çıkmışlardır.olsun önemli değil.mtv de de yayınlansa trl e de çıksa kaliteli müzik iyidir.eğer diğer şarkılarını duyunca beğenirsem nasıl olduklarına tam olarak kanaat getirebilirim.
  • chazy_chazzz • 2 Nisan 2005 19:21 • #458565
    ben pek beğenmedim...
  • Ktulu • 2 Nisan 2005 22:03 • #458604
    Abi ne diyosun Lcuna Coil Within Temptation'dan yıllar önce piyasa olmuş bi grup. MTV'de falan da çıkıyo diye biliyorum yani.. TV izlediimden diíl ama izleyenler öyle diyolar en azından =)

Lacuna Coil'ı ilk defa 1999'da dinledim ama Within Temptation'u geçen sene..
  • andresson • 2 Nisan 2005 23:49 • #458614
    Her ikisinin de tutulması ilginç bu kadar rafine müzik olur ama zaten müzik artık çok kontrollü ve rafine böyle olunca Heavy Metal sıkıcı modern teknoloji ve tertemiz kayıt ve death metal gothic metal yani olamaz saçmasapan bir şey oluyor 1997 sonrası albümlerin hepsi iğrenç aslında bu müziği ben kaliteli diye sevmiyorum ki histerisi hoşuma gidiyor