-
yaa bu aylin aslım kimdir nedir napar
sanırım elektronik muzik mi ne yapıyormus hani su kurbanla konserlere cıkan mp3 u falan varsa nerden indirebilirim ya da bana gonderebilecek olanlar lutfen ...
-
-
kurbanla konsere mi çıktı o??? normalyaöle süper değil.
-
faciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
bilader sen ilk albüme ulaş dinle,şimdiki çıkardığı bildiğimiz günü kurtaracak piyasa albümü olmuş bence
-
bu arada bu forum taaa nisan birde açılmış,ondan sonrada uğrayan olmamış,bizde burda "letmefree,gokcen"ve ben geyik yapıyoruz.
-
ya boşver inan zaman kaybı olur indirmeye degmez bu tayfayı tuyfayı.gerizekalının teki aylin aslım eger bilmiyosan.arastırmana degmez
-
albümü sevdim valla dinlemeye değer..deneyin :)
-
"ya boşver inan zaman kaybı olur indirmeye degmez bu tayfayı tuyfayı.gerizekalının teki aylin aslım eger bilmiyosan.arastırmana degmez"
müzik bi kenara,onu tartışmıycam.
tanımadığı bi insan hakkında gerizekalı falan diye konuşmak son derece yanlış.sevmediği bi müziğe çamur atmak da ayrı bi hata.
-
bak süpermen dostum öncelikle sana kötü bi söz kullanmıcam.
müzik sevgisi dersen bendeki aşk kadar kimsede yoktur.ama artık bu ve bunun gibi sallama kalıplardan bıktım,sen ve senin gibilerinde bu insanların zavallılıklarından haberi yok.
takmısınız at gözlügünü bişe görmek istemiosunuz.
artık bıktım yokmu bi babayigit sanatcı diyorumm ama yok malesef ve bu düzen böyle oldukcada bu degişmiyecek kardes.