Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bütün GaRaJ Ahalisi Metrock'ta :)))

• Ktulu • 2 Nisan 2005 22:49 • #458611
    Bilen bilir bilmeyen öğrensin, Kadıköy'de Moda Meydanı'ndaki havuzdan rıhtım tarafına doğru aşağı inerken solda kalan rock-cafedir MetRock =).

Bugün bütün garaj üyeleri tek tek buraya geldiler sanki buluşma varmışçasına =)))

Nasıl oldu anlamadım =))

Sabah "amip"le ben ("Ktulu") =) gittik sonradan "metaligirl" geldi..

Ardından demirbaş "the_ibibik"...

cafe sahipleri malum "withoutgod"

Mayday ve Zeus demirbaşı "Metal_militia" =)

Sonradan 1 Nisan şakamı yutan "X-Lombardo"

onunla beraber "Korndinle" =)

ardından "FreeDOM___"

Kimsenin sallamadığı 2 ...z daha =) Nicklerini bilen biliyo zaten..

Hiç tarzı olmadığı halde sadece takılmaya gelen 1 üye daha =)

Bir de bana BC Rich Bronze Warlock'u 300$ a kakalamaya çalışan arkadaş vardı ama nicki aklımdaydı unuttum kusura bakmasın =) Meşguldüm o sırada =) Aklım başka yerdeydi =)

+ cafe sahipleri galip, erbil, murat ve diğer arkadaşlarla deli gibi vakit geçirdik kurtlarımızı döktük =)) Çeerdeh çitledik =))

Devamını bekliyoruz =)
  • Ktulu • 3 Nisan 2005 04:22 • #458632
  • The PuNKiLLeR • 3 Nisan 2005 05:12 • #458638
    kusura bakma ama bir ise yaramaz hic bir baltaya sap olamaz tipler gibisiniz ya da fotografta oyledir ama sanki hepiniz kasmıssınız ben metalciyim iste bakın diye yani

hele metaligirl i hic ole tahmin etmemistim ( duz saclı olan kız di mi metali )

:((
    pardon bunlar sadece benim gorusum aranızda tabii ki benim hayal bile edemiyecegim universitelere giden ya da kendi isini kurmus kisilerde vardır belki ama ben sadece fotograftaki izlenimlerimi soyledim..
  • cc_baran • 3 Nisan 2005 06:30 • #458644
    Senin görüşünü, izlenimlerini soran mı oldu ??
    Sen koy fotoğrafını da yorum yapalım o zaman, ne türsün görelim.
    Yalnız benzetmelerim ve ifadelerim hoşuna gitmez senin balta sapı.
  • Ktulu • 3 Nisan 2005 13:57 • #458654
    kusura bakma ama bir ise yaramaz hic bir baltaya sap olamaz tipler gibisiniz

Bilgisayar Destekli Tasarım + Bilgisayar Programcılığı okudum ve herkesin 8 ay kursuna gidip 5000$ kursa 700 $ da sınavlarına bayıldığı paraları vermeden 2 ayda Sistem Mühendisi çıktım. Üniversiteden Onur Belgesi aldım.

Yeterli mi?

Şimdi de gö*ü kalkık diye suçlarsın ama bence asıl gö*ü kalkık birisi varsa o da sensin.

Baran'ın dediği gibi gel kendi fotonu koy da bi de seninle dalga geçelim. Madem o kadar sağlam g**ün var
  • Metal milita • 3 Nisan 2005 13:59 • #458655
    insanları dış görünüşüne göre yargılamamayı öğrenmelisin.....bu arada en solda erbilin yanında oturan(gözlüklü olan)benim gözlerim kırmızı çıkmış(reklamımı yapam biraz)
  • The PuNKiLLeR • 3 Nisan 2005 14:59 • #458662
    pardon bunlar sadece benim gorusum aranızda tabii ki benim hayal bile edemiyecegim universitelere giden ya da kendi isini kurmus kisilerde vardır belki ama ben sadece fotograftaki izlenimlerimi soyledim

hepinizin okuma - yazması var herhalde ee tabii insana saldırınca olan dogal savunma mekanizması ben olsam ben de sizin ettiginiz lafları soylerim

ama ben sunu soyledim ben metalciyim diye kasmıssınız kendinizi bundan bahsettim ben metalciyim falan da demiyorum muzigimi dinlerim studyomda grubumla sarkımı calar-soylerim gerisine de bakmam muhim olan gorunen degil gorunenin arkasındaki gercektir..

size de rahatsızlık verdim pardon ama ben bunları yazmıstım zaten haa fotomu isterseniz de gonderirim yani hic sorun degil ama o fotografı gonderdigimde dogal olarak kendinizi savunup beni karalaycaksınız ki bu da kendi gorusleriniz olmayacak kendinizi haklı cıkarmak icin elinizden geleni yapacaksınız...
  • karete • 3 Nisan 2005 15:04 • #458663
    cazz ve blues dinleyenlerin tipleri nasıl oluyo ben zencimiyim şimdi ?
  • The PuNKiLLeR • 3 Nisan 2005 15:04 • #458664
    kusura bakma ama bir ise yaramaz hic bir baltaya sap olamaz tipler gibisiniz ya da fotografta oyledir

ben dediklerimin arkasındasındayım oyle gorunmeniz oyle oldugunuz anlamına gelmez ben size oylesınızde demedim oyle gibisiniz dedim...
  • cc_baran • 3 Nisan 2005 15:10 • #458665
    size de rahatsızlık verdim pardon ama ben bunları yazmıstım zaten haa fotomu isterseniz de gonderirim yani hic sorun degil ama o fotografı gonderdigimde dogal olarak kendinizi savunup beni karalaycaksınız ki bu da kendi gorusleriniz olmayacak kendinizi haklı cıkarmak icin elinizden geleni yapacaksınız...

hani bu gerginlik olmasa aman efendim süper gözüküyorsunuz diyeceğiz ha ??

senin bunları yazmandaki sebep ne ?? insanları karalamak, saldırmak değil mi ??
    sana ne milletin nasıl çıktığından ?? kasıntılarsa sana ne değillerse sana ne ??
    gerginlik yaratmak, "ya siz kasıntısınız, ben rahat ve özgünüm" imajı çizmek için gelmiş saçmalamışsın burada.

sonra da hebele hübele bizi uyutmaya çalışıyorsun.