"kutay__ demiş ki"
insan o zamanlarda öss diyor adam olucam ben diyip bir kenara atıyor. zaten üni de cok vaktim olur sanıyor. ama kişi o üninin kapısından girdiğinden itibaren bölümüne göre zaman icinde yavaş yavaş vakitsizlikten dolayı kopabiliyor.daha az çalışıyor gitar için ve hala bi sonraki sene daha çok vakit bulabileceğini sanıyor. tabi bir bakıyor üniversite de bitmiş...
2 haftada sadece yoklama mecburiyeti olan Türk Dili dersine girmiştim ve onur belgesi aldım yüksek akademik başarımdan dolayı :P
O kadar az zamanım vardı ki 2 günde bir 5 saat uyurduk sadece
Diablo oynamak için :) Günde 18 saat oynamak yetmiyodu napalım... :)
Ne salakmışım keşke oyun oynamak yerine gitara o zaman başlasaymışım...!!
Ahhh aptal kafam....
Arkadaşlar kapasiteniz ve altyapınız ne kadarsa ancak ona göre bi yer kazanıyosunuz. İster dersaneye gidin, ister sabahlara kadar kasın, ister benim gibi sabahlara kadar oyun oynayın hiçbişey farketmiyo...
Boşverin ÖSS'yi falan,
takın gitarınızın askısını, mümkün olduğu kadar gitar çalışın. Sakın ola ki Iced Earth'ün vokali gibi de "
ben büyüyünce avukat olcam" flan demeyin sı*arsınız. Yeteneğiniz ne kadarsa o kadarlık sonuç alırsınız. Bence ülkemizde onlarca belki yüzlerce Satriani kalitesinde adam var ama napıyolar? 3 saatlik bi sınav için sivilce çıkarıyolar...
Bırakın bu işleri...