-
ya ben şu ana kadar 2tane adam gibi grupta çaldım emin olun en kötü studyomuz bu adamların yapabileceklerinden 20kat daha iyi geçmiştir... Hep böyle adamlarmı para kazanır yarabbi
-
sen müzikle para için uğraşıyosan üzüldüm..
-
Bencede gayet iyi bir gurup gayet de sağlam tatlı ve temiz bir müzik yapıyorlar vokla sesini gayet iyi pop-rock tarzında Türkiyede en iyi olma yolundaalr ve belkide piyasanın en iyisi onlar su an cünkü daha moda olmadı ve olacağada benzemiyor (tabi şimdilik) ama bence gayet iyiler ve daha da iyi olabilirler ben buna inanıyorum sevgiler saygılar...
-
mutlu olmak için 'i dinlemekten zevk alıyorum. Diğer ayrıntıları tınlamıyorum.
-
İyi saundları var...
-
sözleri bomboş olan türk grupları furyasından sadece biri, geyik müzik yapıyorlar bence
-
pek sevmedım.acmadı benı
-
bir insan o kadar üzgünken köprüden atlayan biri görse kesin onun yerinde olmayı ve kendi cesaretsizliğini düşünür ya da intikam ateşiyle dolar. birde şu var kız ona demiş ki bu ilk kez değildi. o durumda insan ceketini alıp çıkar mı?. defol felan de parçala yani:) sözler ve müzik iğrenççç. başka nasıl anlatıla bilir ki
-
valla ilk tvde gördüğümde,türkiyede böyle tarzda müzik yapabilecek adamlar var mı diye düşünmüştüm.Hala öyle düşünüyorum,kısmet ederse dinleyeceğiz albümü.
-
hç fena değil. telecaster yeter... klibiolan şarkı çok güzel. ben rüyamda gördümonları. komikti ya... bu akşam i.m. konseri var. ortamalı nı dinlemek istiyorum. of!