Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metal muzik???

• MeDuSA2 • 6 Nisan 2005 13:09 • #459052
    nerden çaldın?
  • X-LoMBaRDo • 6 Nisan 2005 13:19 • #459053
    Türkiye den en baba örneği..; CENOTAPH

Ama brutal death gruplarını grindcore ile karıştıranlar var!Mesela CANNIBAL CORPSE..!Ki tapındığım gruplardan biridir!

Başka bir değişle grindcore metalin en sert türevidir!
  • karete • 6 Nisan 2005 13:57 • #459057
    ADI O = şekil 1-A
    5 Nisan 2005 Salı / 23:17
    bencee,grayndkor,insanın kendine yakışanı giymesidir..evet..
    nekadar güzel bir ifade bu grayndkor cuyuz kendimize yakışanı giyiyoruz ama şu geçen cazcıya bakın pantolonu yakışmamış :D nekadar çocuksunuz ve şunun farkına vardım adamın nicki dejenere :D
  • saryellow • 6 Nisan 2005 18:13 • #459079
    tavukmu yumurtadan cikti yumurtami tavuktan zuhuhahahah:PPP
  • testament • 6 Nisan 2005 18:23 • #459083
    bosverın bu tartısmaları . ınsanlar her ne lursa olsun metalın tum turlerını dınlıyorlar. valla ben dınlıyorum . black death thrash gothıc doom ındustrıal progressıve brutal numetal...vs turevlerı cok. o yuzden bu tartısma gereksız kendımce . sız bılmem ama sanırım gereklıkı sız yapıyorsunuz bu tartısmayı.
  • Duffs • 6 Nisan 2005 20:48 • #459111
    işte sen bir zeka küpüsün.
    kesme şeker bilirmisin acaba küp şeklinde olur hani!!!
  • VOLCOM • 6 Nisan 2005 20:51 • #459112
    .
  • ADIO • 6 Nisan 2005 21:09 • #459114
    nekadar güzel bir ifade bu grayndkor cuyuz kendimize yakışanı giyiyoruz ama şu geçen cazcıya bakın pantolonu yakışmamış :D nekadar çocuksunuz ve şunun farkına vardım adamın nicki dejenere :D

evet güzel bir yaklaşım,herhangi birşey eklemek isteyen var mı?

arkadaşım sen haftalık mizah dergilerini takip etmiyecek kadar yaşlısın herhalde????,mesela penguen???

ben orda grindcore cular nasıl giynir den falan bahsetmedim,ki olayın giyimle alakası yoktur.tam tersine olaya mizahi yaklaşım söz konusudur...grindcore için yapılmış mizah içeren bir tanımdır...anlamamış olabilirsin.

artı - günümüzde sokağa çıktığımızda her ne kadar durum bunu gösterse de hepimiz biliyoruz ki insanın giyim tarzı herzaman dinlediği müzik tarzını yansıtmak durumunda değildir..

ayriyetten metal muzikle alakam yoktur..
    çocuk ta değilim..

,şimdi izninizle tom and jerry izleyecem..
  • deprofundis • 6 Nisan 2005 21:59 • #459116
    ne olduğunu öğrendim abi!
    en azından dinleyip anladım!
    ama herkes metal müzikle alakalı bir yazı yazmışta sen sorunda
    grindcore ile rock arasında bir karşılaştırmadan bahsetmişsin!
    şunu söyleyim grindcore rock müziği kapsayacak kadar zengin olamaz!
    ki zaten biçok müzik türü rock müzikten ayrılıp doğmuştur!grindcore da bence rock müziğin değil metal müziğin bir alt dalı olabilir!
    ne metali ne de rock müziği kapsar!
    ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki rock müziği ya da metal müziği sınıflara ayırmak gereksiz bir uğraş bence!
    saygılar