-
adam vokal kadar is yapıyodu,süper söylüyodu
üstüne birde gitar caliyodu
ne olcak simdi,sizce grup dagilirmi ya da yenisimi bulunurmu
(ama kimse onun yerini tutamaz ühüe) :(
-
devam etceklermis tek gitarla. ama back vocal i ne yaparlar hiç bir tahminim yok.Fieldy yapiyordu ama bazen.Eger konseri falan varsa görürsün.Bence tek gitarla devam ederlerse Korn diye birsey kalmaz.LimpBizkit gibi birsey olur.
-
yerine yenisini kolayca bulurlar tasalanmayın. tara git telleri, ne var ki... ha bi de rastalı saç olcak, o biraz zorlar ama adayları
-
yerine yenisini kolayca bulurlar tasalanmayın. tara git telleri, ne var ki... ha bi de rastalı saç olcak, o biraz zorlar ama adayları
+1
bu kadar basit... :)
saygılarımla
pesimist
-
en son kendini dine adadığını duymuştum...dedikodu olabilir :p
-
sevmesemde korn u üzücü! Çnkü biliyorum ki Korn u korn yapan o kadrodaki kişiler!Birisi değişir ya da giderse bir anlamı kalmaz! Neyse..
-
yaw yenisini bulmak is degil onu bende biliyorum
zaten onu farkli yapan gitari degil vokaliydi
ben korn'dan eski tadi alamiycam
neyse artik eskileri dinler 'ahh neydi o korn'un ilk zamanlari deriz!
bu arada kendini dine adadigi dogru biyere kendini vaftiz ettirmeye gitmisti ama neresi oldugunu unuttum
ya herife vahiymi geldi nedir nerden cikti simdi bu yaa
töwbe tüwbe günahada sokuyolar adami:)
-
ben de ailesine daha çok zaman ayırabilmek için ve basçı fieldy'nin turne esnasında yanında götürdüğü kızına kötü örnek olduğu için gruptan ayrıldığını duydum!! cümle bozuk mu oldu??
-
yav zaten artık pek bişe yapamıyolardı pink floyd cover ı iyiydi ama greatest hits falan bence artık verimsizleşmeye başladığını gösteriyo ama yazık olmuş bu arada slayer gitaristi ölmüş mü cidden??
-
ayriyetten isa'nın ruhunun içinde olduğunu ve müziğiyle insanları doğru yola çekeceğini idda ediyor :)