-
bence tepki toplamaya çalışmışsın!ama bunu sende yapıyosun fatih.evet bilmemek ayıp değil.paparoach a punkmetal diyen benim.ama 1 şarkıyla ele almayalım lütfen.mesela korn un bütün şarkıları aynı değeri taşımıyo.numetal ağırlıklı ama genede 1 şarkıyla kısıtlanmamalı
-
Kurban ın punk yönünü bilmeyen arkadaşlar ayak altında dolaşmasın!
-
arkadaşım bir kısım punk nedir!!nedir senin olayın??adam gibi konuşmayı öğrenmek gerek!!
Tamam toparlmaya çalışman ayrı bi rezillik,ona buna taş atmak ayrı bi rezillik..
kes artık muhattab olamıycam çoluk çocukla..terbiyesizlik derecesindeki konuşmalar felan..bu şekilde kendini savunamassın güzelim!!!
-
hepimiz kardeşiz
bu kavga ne diye
sevelim sevilelim
koşalım yeşil bayırlara
dağlara çayırlara..
...................
dj mahsun feat. bigboots
-
Kurbanın punk yönümü sen süpersin ya biz o yönünü bir keşvedemedik hangi yönü punk sağ yönümü sol yönümü :)) punk bi bölüm değil bi felsefe bi kültürdür internette araştır sen biraz .. Kurbana punk dersen anlarımda gerçi punk gibi değil ..punk yönü ne oluyo onu anlamadım ben kardeş canım benim :)))
-
Diyorum yaa ayak altında dolaşmayın diye...
-
demek X-LoMBaRDo takıldığın adamlar kocaman abiler heeaa bravo..kim senin takıldığın adamlar??merak ettim.
yaaa valla bana yazık senin gibi biriyle takıştığıma:))
bi de herşeyi ben iyi biliyorum geyiği yapıyosun helal sana tam pok yarıştırma muhabbeti..tabi doğaldır bu yaşta hak veriyorum cnm benim.Size okulda ne öğretiyolarsa!!puahahahaha
-
punkmetal nedir yaa!?
öyle bi tarz mı varmış!!
-
beyler bu atışmanın dozu kaçmış.. özelde devam etseniz atışmaya da forumu işgal etmeseniz nasıl olur??
-
Aferin o zaman sana.Kurbanın underground olduğu zaman sen kaç yaşındaydında bu konuya vardın..Yooww her neyse geri aldım boşver eyvallah sağolasın değerli bilgilerin için hata bizde çoluk çocukla muhattap olduk..Hade kendine iyi bak..Bi dahada cevap yazmam zaten..