Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ne bu tarz fakirliği??

• begum • 7 Nisan 2005 17:17 • #459227
    bence tepki toplamaya çalışmışsın!ama bunu sende yapıyosun fatih.evet bilmemek ayıp değil.paparoach a punkmetal diyen benim.ama 1 şarkıyla ele almayalım lütfen.mesela korn un bütün şarkıları aynı değeri taşımıyo.numetal ağırlıklı ama genede 1 şarkıyla kısıtlanmamalı
  • X-LoMBaRDo • 7 Nisan 2005 17:22 • #459230
    Kurban ın punk yönünü bilmeyen arkadaşlar ayak altında dolaşmasın!
  • YaWuZ • 7 Nisan 2005 17:33 • #459233
    arkadaşım bir kısım punk nedir!!nedir senin olayın??adam gibi konuşmayı öğrenmek gerek!!
    Tamam toparlmaya çalışman ayrı bi rezillik,ona buna taş atmak ayrı bi rezillik..

kes artık muhattab olamıycam çoluk çocukla..terbiyesizlik derecesindeki konuşmalar felan..bu şekilde kendini savunamassın güzelim!!!
  • bigboots • 7 Nisan 2005 17:39 • #459237
    hepimiz kardeşiz
    bu kavga ne diye
    sevelim sevilelim
    koşalım yeşil bayırlara
    dağlara çayırlara..
    ...................

dj mahsun feat. bigboots
  • PanikAdam • 7 Nisan 2005 17:40 • #459238
    Kurbanın punk yönümü sen süpersin ya biz o yönünü bir keşvedemedik hangi yönü punk sağ yönümü sol yönümü :)) punk bi bölüm değil bi felsefe bi kültürdür internette araştır sen biraz .. Kurbana punk dersen anlarımda gerçi punk gibi değil ..punk yönü ne oluyo onu anlamadım ben kardeş canım benim :)))
  • X-LoMBaRDo • 7 Nisan 2005 17:43 • #459240
    Diyorum yaa ayak altında dolaşmayın diye...
  • YaWuZ • 7 Nisan 2005 17:51 • #459243
    demek X-LoMBaRDo takıldığın adamlar kocaman abiler heeaa bravo..kim senin takıldığın adamlar??merak ettim.

yaaa valla bana yazık senin gibi biriyle takıştığıma:))

bi de herşeyi ben iyi biliyorum geyiği yapıyosun helal sana tam pok yarıştırma muhabbeti..tabi doğaldır bu yaşta hak veriyorum cnm benim.Size okulda ne öğretiyolarsa!!puahahahaha
  • Infusion • 7 Nisan 2005 17:56 • #459246
    punkmetal nedir yaa!?

öyle bi tarz mı varmış!!
  • bigboots • 7 Nisan 2005 17:56 • #459247
    beyler bu atışmanın dozu kaçmış.. özelde devam etseniz atışmaya da forumu işgal etmeseniz nasıl olur??
  • Nofx • 7 Nisan 2005 18:06 • #459252
    Aferin o zaman sana.Kurbanın underground olduğu zaman sen kaç yaşındaydında bu konuya vardın..Yooww her neyse geri aldım boşver eyvallah sağolasın değerli bilgilerin için hata bizde çoluk çocukla muhattap olduk..Hade kendine iyi bak..Bi dahada cevap yazmam zaten..