-
türkiyede caz veya blues tarzı müzik yapan amator gruplar varmı amator olmasada dinlenebilir ben pek bi blues grubu göremedim duyamadım varmı bilginiz ? yaida aramızda demolarını dinleyebileceğim birileri
-
eğer bu SON denememde başarabilirsem yakında bahsettiğin grupların arasına katılmayı umuyorum. eğer istersen msnden bi kac bise yollarım evde yaptıgım...
-
bence Türkiye'de blues tarzı müziklere gereken önem verilse daha kaliteli müzisyenler çıkar bence.
-
.
-
türkiyede ki hatta garajdaki blues ve caz grupları kendini tanıtamıyorki, birileri çıkıp önem versin reklam yapamıyolar iki kız koyamıyolar gruba işe yaramasada en cıvıldağından varmılar yokmular belli değil yani şöyle çıksınlar alın demomuz desinler bizde yazalım yorumlarımızı
-
caz ve blues başlıını görünce tıkladım dedim kesin karetenin de bir yazısı vardır
zaten topiği kendi açmış :)
-
yeni kurulan Sahte Rakı var mesela.demo falan yok henüz cover parçalarla(Gary Moore,Stevie Ray Vaughn,Yavuz Çetin..) programa başlıyorlar bugün(8 Nisan 2005 Cuma) Maarif Bar.Hayalkahvesinin yanı.Biraz reklam oldu ama gelin bi dinleyin yorumlarınızı alalım.ilk program olacak hayırlısıyla.17:00 da başlıyor giriş ücretsiz.
-
kardeş sana son zamanlarda dinlemeyi çok istediğim süleyman bağcıoğlu nu tavsiye ederim."blues express" adlı bir grubu var. biryerlerde çalıyor işte.sen bir dinle... ama hakikaten çok az blues grubu var. şahsen ben ilgileniyorum ve tarzım o tarafa kayık(blues-rock)... umarım bizlere güzel fırsatlar çıkar da dinlersiniz...:)
-
selen gülün var mesela,caz festivallerinde adını görmekte mümkün.
-
bizim grup var. daha yeni girişdik fakat gitaristimiz su an sehir dısında ve demo yapamadık. aslında demoluk oturmuş bestelerimiz yok çok fazla. genelde belli bi riff imiz oluyo onun üstüne doğaç gidiyoruz solo atışmalar yapıyoruz. daha kendimizi herşey için hazır görmüyoruz ama dinleyenlerin tepkileri çok güzel. hepimizin müzik eğitimi alma isteği var bu senede bu isteğimizi gerçekleştirip çok zaman geçmeden nitelikli bilgili gerçek müzisyenler oolarak karşınıza çıkacağız. ozaman kaliteli bi caz blues grubu dinleyeceksiniz emin olun. biraz iddialı oldu sanki ama zaten iddialı olmasak boyle bi işe girişmezdik.