Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

tea party!

• begum • 7 Nisan 2005 17:46 • #459242
    öğkkk!bence iğrenç.limon(!).ama liptonun vanilyalı çayından içmeyenler ne yapıp ne edip 1an önce içsin.çok güzel 1 tadı var
  • bigboots • 7 Nisan 2005 17:53 • #459244
    nasıl sevmezsin limonlu ice tea'yi?? vanilya neymiş, biz vanilya mı görmüşüz hayatımızda!! biz hayatın sillesini doğarken yemişiz bacım.. vanilya manilya ezdin dakkada helal olsun!!
  • mkcervy • 7 Nisan 2005 22:07 • #459304
    [29 kez okundu]bigboots
    7 Nisan 2005 Perşembe / 15:42
    ben duydum ama dinlemedim.. bi de 3 kişiler herhalde!! büyük ihtimalle green day, blink 182 tarzı bişeydir..

green day ile falan cidden alakası yok yaptıkları müziğin...kendileri yaptıkları müziğe "eastern rock" diyolar...cidden de doğu ezgilerini çok kullanıyolar...
    [23 kez okundu]bimilyon1
    7 Nisan 2005 Perşembe / 15:50
    ingiliz grubu gibi kokuyo..

aslen ingilizmi olduklarını bilmiyorum...kanada,torontodan çıkan bir grup

"TRIPtych" albümü çok güzel..bir tane bile kötü şarkı yok (benceee :) ) underground,a slight attack,samsara benim en çok beğendiklerim..vokalistinin sesi çok güzel..
    nese bi deneyin cidden pişman olmayacaksınız yaw cidden!!
    www.teaparty.com
  • bigboots • 7 Nisan 2005 22:48 • #459314
    tabi arar bulur dinlerim ben.. zati bikaç haftadır kendimi mp3 yüklemeye verdim!! ortada ne kadar grup varsa hepsinin şarkılarını indiriyorum, bi ara onu da indiririm!! adı sanı duyulmamış, şekli şemali belli olmayan o kadar çok grup var ki.. bazen aralarında hoş şeyler çıkabiliyo!!
  • wamp • 7 Nisan 2005 22:52 • #459318
    Tea party nin bilinmemesi gercekten cok ac1. Piyasada o kadar abuk subuk grubun prim yapmas1n1n yan1nda böyle kaliteli bir grubun bilinmemesi beni ziyadesiyle üzdü.
    tavsiyem dikkate al1nacaksa bi dinleyin derim arkadaslar. master and margarita favormdir. aksak ritimleriyle coverlanmas1 cok ama cok zordur. etnik soundlu alternatif müzik yapmaktad1rlar ve kanadal1 bi gruptur. umar1m bizim etnik müzigimizi de kesfederler ve tea party zihinlere dal1s yapar.(Türkiye'de)
  • mkcervy • 7 Nisan 2005 23:22 • #459332
    turkiye ile ilgilendiklerini okumuştum bir yerde...hatta bi kiliplerinde (adını bilmiyorum şarkının) istanbul görüntüleri vardı...
  • Ktulu • 7 Nisan 2005 23:32 • #459341
    96-98 aralarında isimlerini çok duymuştum bi çok rock grubu gibi.. Ama ondan sonra ya kayıplara karıştılar ya da ben farklı alanlara yöneldim.. Bi daha haber alamadım..

Aynen Fool's Garden gibi...

Şimdi hatırladım bu Fool's Garden'ın Lemon Tree diye bi parçası vardı... Çok güzeldi yaaa....
  • Nem • 8 Nisan 2005 01:48 • #459388
    Kaliteli grup. Kendilerine has değişik bir soundları var. İnsana duyduğu anda bu olsa olsa tea party'dir dedirtiyor. Bi de vokalistin annesi Türk idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • mkcervy • 8 Nisan 2005 09:16 • #459417
    Bi de vokalistin annesi Türk idi yanlış hatırlamıyorsam.

ciddimisin??bunu bilmiyodum yaw...
  • Nem • 8 Nisan 2005 10:36 • #459420
    Nette biraz araştırma yaptım da söylediğim şeyi ispatlayan bir şey bulamadım, sanırım bir şehir efsanesiymiş. Belki de vokalist Jeff Martin'in oryantal şeylere meraklılığından ortaya çıkmış bir söylentidir..