[::K.İ.L.İ.T::]Heavy metalin efsanesi sizce neden böyle oldu.Yıllarca dünyayı salladıktan sonra 96'da load'la başlayan değişimlerini bir anda köklere dönüş dye adlandırdıkları st.anger albümünüyle bozdular
Jason neden gitti.boyun ağrıları bahanesini kise yutmadı.hatta Sepultura'dan Derrick bile bunun tamamen yalan olduğunu,jasona Metallica'da yeteri kadar saygı gösterilmediği için bu zor kararı aldığını söyledi.Robert trujillo hangi neden'den geldi.Metallica sizce napıyor??????????????????
[::K.İ.L.İ.T::]Ahaa sonunda bu topic mi her ne diyorsaniz.Metallica nereye gidiyormus..Simdi burda ebe ile baslayana tabir kullanilir ama bosverelim.Bu tarz seyler periyodik olarak yaziliyor.Simdi bir yerlerini kaldirip filmlerini al izle.(izledim dersin sen simdi)Jason niye mi gitti,simdi bunlari bence kendin kesfedersen daha iyi olur.Cunku seneye her seyi biliyorken keske herseye yeni bastan baslasam diyeceksin.Metallica en fazla 3 yil surecek ömründe.(istisnalar vardir kesinlikle ama ben bulamiyorum o istisna kisileri.)Bu arada sorularinin cevabini internetten okuyarak veya some kind of monster adli belgeseli izleyerek edinebilirsin.iyi kesifler.Eger sirf acaba kac kisi toplayacam diye actiysan forumu bosuna yazdim üsttekileri.Neyse..
[::K.İ.L.İ.T::]abi ben tartışmaya girmeyim de soruna cevap vereyim:)
bence metallica..ya ne deyim ki..tamam adamlara saygım sonsuz!
bu müziği yıllarca çok iyi icra etmişler ama şimdi bakıyorum da bu adamların nereye gittiğini bile kestiremiyorum!
müziklerinin içine ettiler bence!yaptıkları birbirinden ilginç açıklamalar da eski başarılarına gölge düşürmekten başka bir işe yaramıyor!
zaten adamların Jason'a yaptıkları hala çıldırtmaya yetiyor beni!sen git Jason'ı gruptan ayrılmasını sağla(bence Jason'ın gruptan ayrılmasının nedeni müzikal yaklaşımlar ve özellikle dangalak Lars'ın tutumlarıdır)sonra git yerine abudik gubidik maymunun birini al!
ya Lars'ın şu açıklaması Metallica'nın nereye gittiğini yeterince açıklıyor bence:
"bence artık soad gibi birşeyler yapmalıyız"
pöh yani!