-
garaj haber sütunlarında neden elektronik müzik camiasından en son haberleri göremiyoruz?yoksa bu site bazı müzik türlerinin sitesi mi?sanmıyorum.o yüzden türkiyede gelişen elektronik müzik sektöründen haberlerin de yer almasını istiyorum.partiler konserler dj ve producerların en son albüm ve benzeri çalışmalarını bu sayfalarda takip etmek istiyorum
-
aferin sana! sen istemye devam et!
infon için de tebrikler yani aferin tekrar!!!! iyi halt yemişsin
bütün metalciler cehenneme!!!!!!!!!!!!
Bence;
senin o beğenmediğin metal müzik elektronik muzik gibi emek harcanmadan yapılacak bişey değil.
içinde duygu bulundurmayan böyle saçma müziklerin
metal müzikle karşılaştırılması bile yanlış!
elektronik
muzik insanlara dayatılan gereksiz birşey
bence.içinde duygu olmayan birşeyin muzik diye adlandırılması da saçma yaa..
bu site elbette sadece metal müzik ya da başka müzik dinleyicileri için açılmış bir site değil! ama senin gibi böyle birkaç kişinin
metal müzik hakkındaki görüşleri dinleyicilerin tepkisine yol açıyor. doğal olarak da garajın ilk izlenim olarak rock/metal ağırlıklı bir site gibi gözükmesini neden oluyor
-
müziğin ne kadar göreceli bi kavram olduğunu sanırım anlatmama gerek yok.tabi sizin aklınıza elektronik denilince 300-500 eller havaya geldiği için bi şey anlatmayacağım da.bu benimki sadece kişisel bi istek ve sanırım azınlıkta da olsak bunu istemeye ya da böyle bi siteden istemeye hakkım var.daha geniş yelpazede müzikal bilgiler istiyorum.ha bi de türkiyeden demişim kusura bakmayın bütün dünyada olan biteni haber almak istiyorum
-
harbi bu ''bütün metalciler cehenneme'' diye yazmanın sebebi ne?? gırgır olsun diye yazdıysan da şekilsiz olmuş.. ''aman ne s..time konuşuyorum yaw banane'' diye de hayıflanmaktan da kendimi alıkoyanıyorum bu arada..
-
müzik türü değil müzisyenlerin sitesi ve elektronik müzik yapan kişile3r sitede çok az olsada işe yaramıyo müzisyen sayılmıyorlar yani o yüzden genelde müzisyen ya da eskiden ya da amaç oydu işte onların takılmasıydı ama yk cılar bile takılıyo
-
ben onu müzik dinlemeden ona buna saldıran zihniyetsiz kişlere ithafen yazdım.yoksa metalci ne demek?bi meslek grubu mu?şekerci gibi.kendilerini bu tür kalıplara koyan ahmaklarla hiç bir zaman söz düellosu yapmıcam.ama derseniz ki müziği tartışalım kalıpları değil her zaman varım
-
300-500 eller havaya olmasa da, elktronik değilmi?
isterse 3000-5000 olsun.
ben parmakların çalışşsın,saza değsin,
nefesin çıksın, enstrümanı doldursun
ya da söz söylesin istiyorum..
ellerinde dokunamaycağın sesler çıkarmanı değil.
makinaların seslerini değil, ağacın sesini, metalliğin,akçanın,gülün,sazlığın sesini istiyorum.
dijital,
makina sesi değil.
ne haberi, haberi mi olur elektronik müziğin,
''flaş flaş.. elektrikler gitti müzik bitti''..
''dj çükhüthay dan yeni şarkı;partyparty(room mix146)
daha önceki mikslere kıyasla daha ritmik olan bu şarkı zoom un yeni ürünü rhytmtrack45 üzerinde uzun çabalar,çalışma ve kasılmalar sonucu elde edilmiş ezgilerden yannnlızca biri''
elektrikmiş..
(!)
-
ne haberi, haberi mi olur elektronik müziğin,
''flaş flaş.. elektrikler gitti müzik bitti''..
therion (ankara-saklıkent) konserinde olduğu gibi değil mi?
ha bi de bu arada ne kadar elektronik müzik dinledin merak ettim doğrusu.benim amacım kimseye sataşmak değil.nacizane isteğimi yetkililere duyurmaktı.ama yine saldırılara maruz kaldım.bırakın herkes kendi kafasına göre takılsın.bu sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum
-
therion ne ?
bilem ben therion merion, saklıkenti de sevmem,
konser salonları,organizasynları ''müzikse''
saklıkent ''pop''.
..
gitmedim hiç de,
gitmek, gidip de izlemek isteyceğim kimse olmadı orda..
therion dur efendim şudur budur, hepsi,çoğu aynı şeyleri çalıyor, birisi o rifi uzatıyo, diğeri kısa tutup bir yandaki ne geçiyo.
farklı gruplarız biz diye geziyorlar ortalıkta,
farklı grup dinler gibi dinleyenler de var bunları.
sen tanırsın muhakkak bir iki tane ha?
-
evet mesela bi tanesinide nickinde ilgilendiği enstürmanlar bölümünde synthesizer yazmış ama her nedense elektonik seslerle müzik yapılamayacağını iddia ediyor.enteresan gençler var ülkemizde