-
Arkadaşlar placebonun solisti brian molko yüznden mi diye düşünenler var.Onlar hem iyi müzik yapıyorlar hemde Brian süper.Sizce nedeni ne?
-
farklı da ondan.. brian molko da olabilir sebebi!! ama iş müzikte bitiyo, sadece brian molko'ya mal edilemez bütün başarı..
-
Bence biraz sıkıldılar gibi tarzlarından değişiklik arıyolar sanki
-
bence adamın değişik bi tarzı var ben ilk klibini izlediğimde kadın sanmış ve çok beğenmiştim :p:p:p heuheuheu
-
Hakkakten öyle bende kadın sanardım ilk..Dalga geçmiyorum hakkaten öyle birine sormuştum o söylemişti..
-
ah ah siz gelin brian'ı bana sorun.boy boy fotoğraflarını çıkarttım kuşe kağıda:)
parlak parlak duruyolar..
molko'Nun sesi ruhunla dans eder.
-
plecebo gibi bir grup niye tutulmasın ki,degişik bir tarz ve ses rengiyle cıktılar piyasaya.aynı zaman da duyguları anlatmayıda iyi biliyolar bence müziginde ve liriklerin de.büyük zevk alıyorum onları dinlerken.brian'a gelince,bi kaç röportajını seyrettim çok mütavazi ve utangaç biri,yenildiğini kabul ettiği için bu kadar güzel şarkılar yazabiliyor bence..
-
ÇÜNKÜ PLACEBO SÜPER!Söyleyin kaç grup brian'ın yazdığı gibi sözler yazabiliyo??Adam resmen sözleriyle,müziğiyle ve o acayip sesiyle ruhumu okşuyo.Hiç de sıkmadılar.Türkiye'ye de geldiler kaç kere burunları bilmem kaç metre yükseklerde değil.Bu yüzden tutulmuş olabilirler yani!!
I'm unclean, a libertine
And every time you vent your spleen
I seem to lose the power of speech
You're slipping slowly from my reach
You grow me like an evergreen
You've never seen the lonely me at all
WITHOUT YOU I'M NOTHING...
-
Solistinn adı Brian olduğuna göre bayan değil. Ben hep öyle sanıyordum. Demek ki Allah baba onu erkek yaratmış o da memnun kalmamış. keh keh
-
bir yerden sonra dinlemesi bağımlılık yapıyor.