-
garajdan jubei kardeşimle kurduğumuz grubumuz SAHTE RAKI bugun itibari ile ilk konserine çıkmaktadır arkadaşlar. herkesi tüm dostlarımızı bekleriz. giriş bedava. tarz rock&roll blues..
Sahte Rakı @ MAARİF BAR
Bugun saat 17.00
Maarif: taksim büyükparmakkapı sokak. hayal kahvesinin sokağı oluyor yani. hayal kahvesini geçtikten sonra hemen solda. katharsisin yanı mojonun karşısı..
bekleriz...
-
kardeşler sizi dinlemeyi çok isterdim ama şu an şartlar el vermiyor. umarım beklediğiniz paylaşıma varırsınız. kolay gelsin. darısı benim başıma... blues gibi olun...(ayrıca isim şahane:))
-
Körlük filan yapıyormu? Bilelim de sakata gelmeyelim :)
Ne de olsa sahte rakı. Aman Ha! :)
Gelmeye çalışıcam görüşmek üzere...
-
Aslan parçalarım :)
başarılar diyelim ne diyeyim. en yakın zamanda gelicem. yani gelicez :))
biliyorsunuz tek gezmiyoruz :)
-
eheuh yok arkadaşlar körlük yapmıyo ama geçici duyma bozuklukları olabilir. hatta dün konsere gelen arkadaşlara oldu :) bu arada gelen ve gelmek isteyipte gelemeyen herkese teşekkürler.. ufuk abijiim haftaya senide bekleriz aynı saatte aynı yerde görüşmek üzere..
-
Tebrikler, müzik hayatınızda başarılar. Şartlar elverseydi seve seve gelir coşardım ama işte...
-
Abi ne çabuk kurdunuz, repertuar oluşturdunuz da konser vericek kıvama geldiniz...
Ama siz yaparsınız. Ellerinize, parmaklarınıza sağlık. Helal olsun ne diyim..
-
eyvallah dostum. grup daha yeni zaten ya öncesi var tabi ama bu kadroyla 2-3 haftadır çalışıyoruz. repertuara gelince. bazı şarkılar sahnede çıkıyo valla bende anlamıyorum euhehue.. bekleriz efenim giriş beleş.. ayrıca bi olay daha var..
maarif barda mekana 5ytl. ücret ödemek şartıyla istediğiniz kadar kendi içkinizi mekana sokabilirsiniz. normalde canlı müzik varken yapılmıyo ama bizim sahnelerimizde bu olayı yapabilirsizin. mesela tuncay kardeşim mekana 5ytl. baydın diyelim. biralar efes olmak şartıyla istersen kapıya bira kamyonu bile dayayabilirsin. yani hem ucuza içip hemde rock 'n roll dinlemek isteyen varsa bekleriz arkadaşlar..
-
Kola sokabiliyomuyuz? :)
zorlarsak olur belki