Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

PAPA ROACH(BU 1 İSPAT)

• begum • 14 Nisan 2005 12:59 • #460324
    no comment;YORUM YOK! demektir.öğrenmiş oldun;P
  • Nofx • 14 Nisan 2005 13:10 • #460325
    Hızlandırılmış ingilizce kursu

by begüm
    :))
  • VOLCOM • 14 Nisan 2005 20:25 • #460379
    daha komigi de no comment yazmadan once bi yorum yapmis zaten,ilginc
  • C-None • 15 Nisan 2005 00:57 • #460425
    yok be konu metalin punk'ın ne olduğu değil arkadaş yorum yapmış o konuda yeterince..yapmamış mı deseydim acaba? :))
    asıl konu benim no comment'in ne demek olduğunu bilmiyo olmam..:))
  • VOLCOM • 15 Nisan 2005 18:03 • #460536
    bi kere punk ve metal gibi arasında dağlar kadar fark olan iki türü bir araya getirmek ya da getirdim demek yapılan ilk saçmalık..

eger oyle saniyorsan tarihi arastir,thrash nerden cikmis,punk nerden cikmis hatta hardcore nerden cikmis bi bak bence,hatta grind-core gibi metalin uc bi turunun punk ile iliskisine bi bak derim,nedir kardesim etraftaki salak punkimsi mahluklar yuzunden bu turu dislamak ya da bilmemek,ayrica tur olayina gelince sunu bi anlamak gerekir once,muzikde turlerin dallanmasi cok net degildir oyle soy agaci gibi,hepsinin birbiriyle baglantilari vardir turlerin,cunku bunu yaratan insan beyni dinledigi seylerden etkilenip yaratiyo sonucta muzigi,ama illa isim koyalim diyorsa evet punk metal denebilir,neden denmesinki,ayrica fantazi metal zaten var,belki de senin de dinledigin blind guardian,iced earth gibi gruplar gayet de fantazi metal dir
  • mkcervy • 16 Nisan 2005 14:08 • #460669
    punkla bazlanmış metal

sabun yapalım o zaman ehueheee....nedir bazlanmış yaw,ilginç terim
  • mkcervy • 16 Nisan 2005 14:08 • #460670
    punkla bazlanmış metal

sabun yapalım o zaman ehueheee....nedir bazlanmış yaw,ilginç terim
  • Infusion • 18 Nisan 2005 20:53 • #461030
    elbette ki punk da metal de arabesk de sonuçta köken olarak "müzik" olgunsundan çıkmıştır. senin dediğin gibi derine inersek hepsinin birbiriyle bağlantısını tabi ki de bulabilirsin.

öncelikle şunu anlamak gerekir; punk ve metal arasında dağlar kadar fark olan iki tarzdır ve punkmetal diye bir sentez yoktur.

"aaa bak adam gitara distortion bağlamış helal olsun metal yapıyor"
    "ooo bu punkçı adamdan böyle ses çıkar mıydı yaa adam iyi böğürüyo valla, 'punkmetal' diye yeni bi tarz yapmış."

işte önemli olan nokta da bu; adam bi şarkısında değişik bişeyler denedi, başka tarzlardan alıntı yaptı, işe biraz scream vokal kattı diye onu başka tarza sokamazssın ya da o iki tarzı hemen birleştiremezssin.
  • Nofx • 18 Nisan 2005 21:01 • #461033
    Acaba punkmetal diye bir tarz var ise buda dallara ayrılıyomu oldschool newschooll..Düşünsene bir grup kuruyorum newschool punkmetal :)) Veya arkadaşlar arasında konuşuyosun abi beni eskiler keser o yüzden oldschool favorimdir falan :))
  • Facedown • 18 Nisan 2005 22:03 • #461045
    ya bi siktir ya..off çok komik