-
arkadaşlar bu grubu bir dinleyin ben bayağıır dinliyorum
hatta dinleyenlerin bu topic i görünce yüzlerrindeki tebessümü görür gibi oluyorum adamlar türkümetal yapıyor be
vikingmetal ama yok vallah çok güzel
hatta tale of revange die bir şarkıları ılgaz anadolunun diye bir türkü varya ona benziyor
eğlenceli ya :)
-
Bodomu çok seviyosanız ama bodom cok meşhurladı herkes bodom özentisi oldu diyosanız işte aradığınız grup.Bana göre Bodomdan daha iyi çünkü tarzlarının dışına çıktıkları şarkılarda var.zaten 2 albümleri var biri Ensiferum diğeride Iron.İkisi de güzel tavsiye ederim
-
Slayer Of Light parçasında baştan sona headbang yapmayı denediniz mi? :))))
Sıkıyosa bi deneyin derim :)))
Valla benim 2. dakikadan sonra kafam kopuyo :)))
Hiç yavaşlamıyo ki temposu mübarekin :)
Diğer parçaları fena değil ama Slayer Of Light favorimdir.
Gerçi pek uzun zamandır dinlemioyrum çeke çeke öğrenicez..
Ama daha melodik bi grup arıyosanız Kalmah derim. Hem headbange daha yatkın ;)
Türkü metal dinliycem diyosanız bence Bodom'un ve Kalmah'ın hatta Nightwish'in bazı parçaları daha bi türkümsü :) (Bkz. Nightwih - Moondance)
bence de slayer of light hiç te türkü metale benzemiyor. Iron albümü bir dinlersen anlarsın. mükemmel soft introların yanında hayvan gibi gaz şeyler var albümde geberdim dilerken.
ayrıca pentagram saçmalığı yüzünden ortalıkta dolaşan şu TÜRKÜ METAL olayı da baydı artık.
-
Tamam da ben o parça için öyle bi yakıştırma yapmadım zaten. Temposundan falna bahsettim. Pentagramla da türkü metal olayının bi alakası yok :) Ki zaten bu kelime de g*tten uydurma yani öyle çeşit çok :) Ama öyle bişey olsaydı en çok Nightwish uyardı dedim . Moondance.
(Abi ben aynı şeyleri neden 2. kez yazıyorum?)
-
Elvenking'e bir kulak atın daha eğlenceli bir grup. Çok da yetenekliler.
-
Sen dicen de biz de bakmıcaz.. :)
Hemen daldım limewire'a :D
-
bence elvenkingle ensiferum pek alakalı değill.Elvenking daha bi folk
-
ktulu sana demedim zaten blitzkrieg demiş ya türkü metal falan..alakası yok demek istedim..
-
babalar türkü metali ben salladım yaa boşuna birbirinizi kırmayın söylemesi çok komik türkü metal siz de öyle deyin ne olcak ki:)