Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bi önceki başlıktaki yapılan büyük yanlış

• nere • 12 Nisan 2005 01:25 • #459955
    Arkadaşlar baçlıkları daha önceden okuyan varsa bi önceki başlık yani gitarist:...ile başlayan başlık benimle dalga geçilmek üzere konmuştur...ben kendimi üçüncü tekil şahıs olarak ve abartarak anlatınca arkadaşlar böyle bişey yapmış..tam yapyığımın yanlış olup hatamı kabul edince böyle birşey gördüm ve özür dilemek üzere olan bi insanı 180 derece dönderdiler.........benimle dalga geçen insanları 17 nisan da olan garage daki konserime bekliyorum hhh konserde ust grup SUICIDE da var ayrıca başarılı progressive grubu dreamtone da var...neyse duyuru gibi olmasın kısacası yaptıkları yanlış birşey ben tam kabahatimi anlamışken nedir bu!!!!!sizce de yaptıkları yanlış değil mi adamlar uzun uzun dalga geçmişler.....
  • Affedilmeyen • 12 Nisan 2005 01:30 • #459957
    way terbiyesizler :)))
  • Ktulu • 12 Nisan 2005 02:20 • #459964
    benimle dalga geçen insanları 17 nisan da olan garage daki konserime bekliyorum

Biz de seni Taksim'e bekliyoruz gel biraz da orda dalga geçelim :)
  • Affedilmeyen • 12 Nisan 2005 02:40 • #459967
    e buda bir nevi satış
  • karete • 12 Nisan 2005 02:50 • #459968
    bunu herzaman söyledim söylerimde
    konserde ust grup SUICIDE
    bu aşağılamaya hiçbizaman dayanamam kimse bir konserde benim üst grubum olamaz kabullenip unlu olmak için çıkıyorsan ne ala ama sen zaten ünlüsün medya filan senden bahsediyor
    :D peki son dönemlerde bişey daha söyledimilermi eren hakkında. ya birde tam hatamı anlamışken filan yazmışsın hatanı anladıysan oraya yazarsın saten benim senle dalga geçmem bişey ifade etmez ben senin muzıkal kimliğinle dalga geçmedim sadece yaptıgın şeyle dalga geçtim
  • sdqantaris • 12 Nisan 2005 20:18 • #460037
    tam yapyığımın yanlış olup hatamı kabul edince böyle birşey gördüm ve özür dilemek üzere olan bi insanı 180 derece dönderdiler.........

Bak sen? "Büyümüş" (aklen) insanların dünyasında, biri bir hata yaptığını anladığında önce özür diler. Sonra görgü sahibi insanlar da onun özürünü samimi bulursa aynı şekilde özür dileyerek karşılar. Tam özür dileyecekmiş de bak sen terbiyesizlerin yaptığına. Allah allah?

neyse duyuru gibi olmasın kısacası yaptıkları yanlış birşey ben tam kabahatimi anlamışken nedir bu!!!!!sizce de yaptıkları yanlış değil mi adamlar uzun uzun dalga geçmişler.....

Geçerler. Haklılar. Tiye alınır elbette yaptığın. Kaldı ki yine büyümüş insanların dünyasında gereksiz ego tatminleri yaşanmadığı için, yapılan eleştiriler hoş şekilde karşılanır ve insanlar hata yaptıklarında bu eleştiriler sayesinde bunun farkına varırlar ve kendilerine de gülerler yeri geldiğinde. Demokratik hazımsızlık ve büyük ego sorunu yaşayanlar hırçınlaşır. (Bkz. RTE, yakın tarih)

Bir de bu büyümüş insanlar eleştirileri hoş karşılayabildikleri için sağa sola çatmazlar ve "sizce de yanlış değil mi bu bana yaptıkları" diye kendini haklı çıkarmaya çalışıp, lüzumsuz destek aramazlar. O desteği millet isterse kendi verir. Şükür 90%ımızın akıl sağlığı ve duyarlılıkları yerinde.

Tabii alt yanaklar bulutlara teğetken bu yazdıklarımın hiçbiri olmaz. Bir gün yaptığın hataların farkına varacağını umuyorum Eren. Yol yakınken sinir minir yapmadan söylenenlere kulak ver. Yoksa kime dinleteceksin müziğini? Ben dinlemem, konserine de niye geleyim yahu? Ne demek istiyorsun ki? "Bak gel de gör nasıl solo atıyorum, cevabını verecem hepinize" mi? Öh!

Onur

Not: Bazı şeyleri değiştirebilmek kabul edebilmekle başlar. Kabullenmek yenilgi değildir. Değiştirdiğin şey iyi bir şey olacaktır çünkü. Ardından insanın kendiyle barışıklığı gelir ki asıl huzur budur.

Kabullenmek bir yenilgi bile olsa iyi bir yenilgidir ve insan yenilgilerle büyür.
    Her hata bir ders, ne hata biter ne ders.
  • ibanetze • 12 Nisan 2005 23:31 • #460086
    arkadaslar bence arkadaşın üzerine fazla gidiyosunuz yani bu söyledikleriniz ağır sözlerdir, gerçekten yardımcı olmak istiyosanız yani daha yapıcı davranabilirsiniz nedir o öyle ya nerdeyse çocuğa öl demişsiniz yani o sözlerin bana söylendiğini düşündüm bi an-ha yaptığının doğru olduğunu falan idda etmiyorum da-çok kötü hissederdim kendimi sakına geyiğe falan vurmayın sözlerimi eskiden-ki o kadar ewskiden de degil- ben de diyodum dünyanın en iyi gitaristi olcam vay efendim slashı geçicem çok puan kaybettim dediği gibi bi arkadasnın ama arkadaşlarımın cevabı bu kadar kırıcı olsaydı eminim müziği falan bırakırdım-ben tanımıyorum arkadası ama sizinki de hoş değil ne derseniz deyin...
  • Ktulu • 12 Nisan 2005 23:44 • #460094
    Abi az bişe söyledik.. Ne dedik ki ...

Hakaret mi ettik ?

Sonuçta insanları enayi yerine koyamaya çalışan bi insan var. Kendini kendi ağzından övse hadi yine "vay slk" der geçeriz.. Ama adam resmen keklemeye çalışıyo...

Benimle dalga geçen bi insana para kazandırmayı bırak onunla dalga geçmek bana farz olur zaten.

Daha kötüsünü de hakediyo da biz bu konuya baya güldük bari güzel bi de geyik yapalım bari dedik :) Çok da eğlendik sayesinde.. İyi oldu yani..
  • ibanetze • 13 Nisan 2005 17:19 • #460168
    ben eleman çok sağlam falan demiyorum da...ileri gitmişsiniz biraz, yani dışardan bakan birisi olarak üzüldüm arkadaş için, neyse o çocuk anlamıştır hatasını.dediğim gibi zamanında ben de yaptım bu tarz şeyler sonunda düzeliyosun yani... hadi eyvallah
  • Infusion • 13 Nisan 2005 20:24 • #460219
    tam yapyığımın yanlış olup hatamı kabul edince böyle birşey gördüm ve özür dilemek üzere olan bi insanı 180 derece dönderdiler.........

"döndermek" ne demek yaa..! :o)