-
Ben anlamış değilim tamam bazı bar gruplarının hakkıdır isterler daha ilgi çekicidir ama..Black metal grubunun bayan vokal aradığına şahit oldum.Valla varsa türkiyede böyle bir yetenek??İllaki vardırda böyle arayıp bulunurmu??Bence bayan vokaller çok risklidir özellikle gruptakilerin diğerleri erkek ise :))Sebebi nedir abi????
-
kendi grubumdan biliyorum abi biz cok rahatız..ama black metal yapmıyoruz da..cok kaprisli oluyorlar sorun burda abi.ben şunu söylemem bunu söylemem.bizim solist allahtan bizim gitaristle beraber bu yönden sorun olmuyor fakat kavga ettilermi kırk dereden su getittiriyorlar.
-
abi birincisi "herkez" değil "herkes" ikincisi haklısın bayan vokal çok saçma...riskli de... diğer elemanlar direk ezikler yani biz de bayan vokal arıyoduk düne kadar bugün vazgeçtik tam da...iyi oldu bunu yazdığın...ama bayan bassçıları çok seviyorum nedense bi ilgi var bayan basçılara karşı içimde, bi ben bilirim bi de allah...
-
BEN GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM TABİĞİKİ
arkadaşlara hak veriyorum zaten dikkat edilirse
gruplardaki bayalların çoğu vokalistdir.
ve bunu tam hakkıyla yapamazlar çünkü onlara en basaiti gelen bu fala böyle kasmdan işi bitiriyim. demek ve yine dikkat edilirse söyleyenlerin çoğu kendilerini kasmadan yani normal konuşurmuş gibi söylüyor bir de dediğiniz gibi kapris yapıyorlar. son olaraka diyeceğim bazı şarkılar dışında bayan solist gereksiz hem belli bir süre sonra bayıyor ve arkadaşlar ve arkadaşlar bayan vokalde genelde dinlenmenizin sebebi bayan faktörüdür siz değil
dediklerim hiçbirzaman herkesi kapsamıyor bakın bunun üstüne basa basa söylüyorum
-
pin-up
başka söze gerek var mı?
-
tecrübeli bayan sekreter arıyorum ben de,
iş bilen, yol yordamdan çakan
muamele erbabı,
genç, güzel olsun bir de..
bayan diye bir im koymak böyle bir ilana benziyor işte..
-
bilemiycem.hakli olabilirsiniz ben de vokalim =) ama gitar ve bass çalabiliyorum ayri bi sey
-
''bayan volakmisiniz''
hehe bu şey gibi oldu, otobüte mesela, kekonun teki yol isticek
bööürerk
''bayan müsade edermisiniz''..
''bayan vokal misiniz ''
-
Bayanların(bizim gruba göre hatun vokallerin) sesleri tarza göre değişir ama yapılan müziğe çok yakışıyor, mesela senfonik süper oluyor...
-
abi bayan vokalle çalışmayın ezer!heleki özel günündeyse sıçtınız yalan olur gidersiniz,erir gidersiniz.bi kere köşk diye biyer var polatlıda bilmem bilirmisiniz.bayramda gittik tam kadro.bayan vokal getirmişler trt den.abi karı bi azarlıyo bi aşağılıyo görecen.aralarda bateristle karıya giydiriyoruz paso ama sahnede işini yapacan yoksa sıçan işte.anladımki bu karı vokallerle çalışılmaz.grubun düzeninide bozarlar hem haşna vişne durumlarına.