-
takılmışsınız hep eskilere aynı şeyleri dinleyip,söyleyip çalıyorsunuz. Aynı büyüklerinizin yaptığı gibi konservatif davranıp böyle gelmiş böyle gider hesabı size verilenlerle yetiniyor aramıyor araştırmıyorsunuz.Bu kanıya nereden vardığımı ve nasıl bu kadar kesin konuştuğumu soracak olursanız 1 senedir grup arıyorum ve müzisyenim diye geçinen bir sürü adam saydığım grupların daha adını bile duymamış kendini geliştirmeyen , yenilemeyen insanlar çıktılar. Çünkü hepsi bu işi para için yapıyor o da ayrı bi topic konusu ki ona hiç girmeyelim. Yazık, keşfedilmeyi bekleyen o kadar güzel ve sıkı gruplar var ki örneğin the music,saybia,the dears,kings of convenience,mando diao,blonde redhead,elefant vs. ne yazık ki adları bile duyulmamış çok yazık.siz müzik dinliyoruz diye kendinizi kandırmaya devam edin.
-
geçen kendimi bi kandırdım inanamazsın .)
-
şş kardeş
salata yapyırsun.
haklısın belki kadnDırıyoruM bEn kendimi mesela
ama isim ver bana,
de ki sen sunu bilmiyorsun salak adam, eksiksin işte de.
konuşalım.
eğileyim önünde senin.
AMA HAYBEYE SÖVÜP DE SİNİRLENDİRME BENİ.
-
Arkadaş hepimizi çok ayrıntılı tanıdığı için böyle bir genelleme yapmakta zarar görmemiş. Evet burada hepimiz otuz. Özür diler, gereğini arz ederiz. Saygılarımızla.
Garaj'ın huzursuzlarından Onur Kömürlü
Not: Yani acaba böyle hedefsiz çatmalar, gereksiz çamur atmalar, alna kaka sürmeler olmadan insan fikir beyan edemez mi? Bırakın ya zaten kime düşer bir diğerinin beğenilerini sorgulamak. Adı üstünde beğeni ya tartışması olmaz. Müzisyen adam arar bulur olanakları doğrultusunda güzel şeyler.
-
acaba arkadaş COSMOSQUAD,BLUES SARACENO,VITAL INFORMATION,NIACIN,HOOTERS,TOWER OF POWER,SPYRO GYRA isimlerini duymuş mu merak ediyorum...
-
:)
Vay beah ne kültürlüsün!!
Bi ... de bize de bulaşsın :))))))))
AAaaa pardon ya kızmışsın zaten :)
-
yav trklerden bahsedn arkadaşlar türklerden!
yabancılar bizden onlarc kat fazlalar onlardan cok isim erilri.
türkler türkleerrr.
arkadaşımızn infosunda da hep ecnebiler var ama..(sharleen25in)
-
valla arkadaşa bütünüyle katılıyorum ne bu böyle hep yabancı hep yabancı tamam onlar çok iyi müzik yapıyor olabilir ama pek çok bilmediğimiz türk grubu var sonuçta onlarda çok küçük paralarla çok büyük işler yapıyorlar biraz da onları deneseniz göreceksiniz türkiye'de ne kadar iyi müzik yapmak için uğraşan bunu başaran grup olduğunu.. müzik kültürü diyince lütfen aklınıza sadece yabancı gruplar gelmesin..
-
Nw kadar tepki çekmek istemişsin arkadaşım napalım yani undurground müzik dinliosan?? "siz bunları bilmiyorsunuz ben biliyorum yaaaaa"Yeni bir sanat dalı çıkmış adına resim diyolar :))