-
guns n roses('ın da abdestsiz ağza alınmaması önemle duyurulur)
gene guns...
-
MetallicA
Dream Theater
The Wolfram
-
NIRVANA
sanırım gitarist kavramıyla telleri tarayan, tonla alakalı tek bir ses bile çıkartmayan gitar çalan adamk kavramlarını karıştırıyorun. hehehhe, kerry king ve gitar çalmak, çok uzak iki kavram yahu, hehehhehe.
-
gecennerde 3-5 kendini bilmes metallica felan demiş sonuna kadar destekliyorum seni bu dunyaya pink floyd dan daha otebi grup gelemez!!!!bu bole biline...iyi muzik dinneyicisi bunu annar zannımca:)
-
Bu güne kadar dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi gurup DEATH dir kim ne derse desin bu bir gerçektir... DEATH "Bazıları vardır müzik dinler bazıları vardır bunlar müzik yapar ama bazıları vardır ki işte bunlar müzik yaratır..." sevgiler saygılar...
-
the blues brothers band - tanıyanlar hak verecektir.
-
Death mi? yok ımmortal a.k.! Bu gruplar güzel hatta mükemmel tamamda biz burda devrimden bahsediyoruz, gelmiş geçmiş en iyi grup nasıl olunur? Müzikde bi devrim yapıcaksın bi çağ yaratıcaksın... Pink Floyd diyenler haklılar oda çok baba bi gruptu... Bence hala Metallica... Şimdi DİM die bi arkadaşım gelicek tabii ki Death tabii ki Death diye kendini hırpalıyacak burda biliyorum:)...
-
Bence en iyi grup Death'tir death metali yaratmıştır hala deli gibi dinlenmektedir.
-
Dünyanın en iyi grubu hangisidir bilemem ama en büyük grubu METALLİCA dır.Ne pink Floyd, ne Deep Purple ne de başkası.En büyük metallica dır.Ne satış rekorları kırdı adamlar zamanında..
-
Ne pink Floyd, ne Deep Purple ne de başkası.En büyük metallica dır.Ne satış rekorları kırdı adamlar zamanında..
satış rekoru demek!!!
yaş kaç:P başka bi şey diyemiyorum. ne rekoru ya, hangi metallica albümü 30 milyon satmış, hangi metallica albümünü basmak için fabrikalar kurulmuş. ne diyim ki ben sana ya, seni de allah güldürsün emi, hehehehehehe.