-
Dave lombardo nun dönüşü ile ilgili düşünceleriniz?
yararı,zararı ne olur sizce?
-
bence süper olurr ama yine eskisi gibi olurlar mı bilemem..
-
Severiz Dave abimizi... Yazın elini sıkıcaz, karşılıklı tavla atıcaz ;)
-
Başlığı okuyunca dünyada "Sadece Slayer dinleyen insanlar" var sandım. Çok korktum. =)
Lombardo kadar gaz-atak (böyle bir terim yok, şu an uydurdum) bir davulcu yok, eskisi gibi olursa çok güzel olur tabii. Dinleriz.
Saygı, sevgi.
Onur
-
rock republic'i düşünemiyorum ya..disciple angel of death ve silent scream genelde playlistlerinde oluyo mu? sırf onları bile dinlemek isterim..
-
Ancak Slayer'da müzikle sorumlu olan Hanneman ve King'dir onlar nasıl isterse davulcu öyle çalardı ki bence Paul Bostaph müthiş bir davulcu makina gibidir. Forbidden albümleri ( Forbidden Evil ve Twisted Into Form ) onun sayesinde daha bir harika olmuştur da adam Hanneman'ın sıkıldığı zamanda gruba girdi.
Slayer = Jeff Hanneman ve Araya'nı vokalidir bunun dışındaki kim olursa olsun etkilemez müziklerini bence. Kerry King hastalarına anlam veremiyorum çünkü J.H.'nin 1/4 ü oranında şarkı yazmıştır ki J.H. şarkılarını her zaman daha çok tutarım. Hanneman'ın sololarıda bence daha melodik ve güzeldir.
Bostaph içinde Forbidden dan Rest In Peace'i dinleyin derim zordur bulmak ama thrash seviyorsanız değer.
-
Reing in blood albümünü genelde baştan sona çalıyorlar!Son albümde en büyük fark kesinlikle davullarda olucaktır!Paul iyi davulcu ama slayer ı slayer yapan dave lombardo'dur!
-
burak slayer varya.........(( anlad1n sen anlad11nnn..:)))