-
Zaten rock müzik Elektro gitarla başlamadımı?Daha ne olucak?İlerisi yok bunun!Dediğimi hatırlatırım!
BAS,GİTAR VE DAVUL
-
yamyamların ve kızılderililerin rockır olma ihtimali yok yani :P
-
Aman aman bu aralar zaten her turntable ile çıkan gruba numetal diyolar.
-
Aynen katılıyorum. Manyetik denen olay olmasa ne rock olurdu ne de metal.
Ayrıca Children Of Bodom gibi, Nightwish, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Tristania, Therion gibi aşmış grupların müziklerinde klavye gibi elektronik bi cihaz kullanmasa bu gruplar şimdi oldukları yerlerde asla olamazlardı.
Bence teknolojiye sırtını dönmek mantıksız...
-
Bu ne tür dinlediğine bağlı aslında..,thrash de klavye mi kullanıcaksın? Ben kendime yordum olayı!Aslında saçma..
-
ritm ve solo gitar, bass ve davul değişmez enstürmanlar rock müzikte. biz grupta çıkmadık hiç dışına..ama ben karşıyım efect mefect ne o öyle..... clubber gençlik miyiz biz.. ben zevk almıyorum abi.bi depeche mode iyi o konuda,o kadar
-
bilgisayar efektine karşıyız sonuçta senelerce hip-hop çulara tecno culara laf soktuk bu yüzden ve şimdide gidip müziğimize bilgisayarı sokarsak 2 yüzlü oluruz...
KaRaBuLuT
-
ulan halil burdan damı cıktın ????????????????????
thrash till death
fuck mtv
-
sende kimsin yavvvv...
KaRaBuLuT
-
bence zamanla bu engellenemez klasik gitarda kalsaydı dünya rock olamazdı ve elektronik içine girdi ve oluştu şimdide bilgisayar girecek bu ENGELLENEMEZ bende müzik programlarını kullanıyorum tüm rock gruplarıda kullanıyor imkansız kaset çıkaracak biri naturel olamaz saçma sapan konuşmayın efekt derken bilgisayarla davul bas elektro seslerinin önceliği sesin girişi kalitesi düzenleniyor bunlarda efekt ya siz hiç stüdyo görmediniz mi
En basit örnek dumanın cd sini dinleyin birde konserde dinleyin inanın bilgisayarın farkı ortada!!!çünkü kasette inanılmaz düzenleniyor.Amaç kaset ve live kayıtları farklı olsun!