-
tarif ettiğin gibi bişeyse boş kalacagını sanmam :DD
-
süper topic....ehueheuh cok güldüm :))))
-
hımm yaa tuncay 360 $ a he dersen anlaşabiliriz...bir de elimde esmer 1 74 boylarında güneşte hafif kızartılıp bronza çalınmış cillop gibi bi bayan baterist var 0 daha kullanılmamış..baget ve zillerin yedekleride var böylesi görülmemiş.çok amaçlı günün 12 saati grup arkadaşı 12 saati mükemmel bir partner oluyor...12 saatte bir hafıza kendini yeniliyor. takasta olabilir istersen:)))
-
zilliside mi varmış ???
japonlar yapıyo yaw
-
ne takası kıs!! daa tuncayınkş banyo yapmayı bile bilmiyor yaff!!..pasaklının teki..
yok yok..verme sen de kalsın...hem bizim işimze yaraybilir;)
-
Al kızı ver 360$'ı !!!! :)))
Başka hiçbişe istemíom. Hem elimdekini çıkarmış olurum hem de istediğim aleti almış olurum :))))
Sen işini bilion kıs!!!
Duyurulur:
Bayan vokalimiz 360$'a Dilan'a satılmıştır.
Hadi geçmiş olsun :)
-
Bateristi de sonra düşünürüz ;)
Ben şimdi paraları sayıyorum
$-)))
-
hehee...hadi millet başka kapıya bunu ben kaptım..Biz anlaştık Tuncay la...hadi Tuncaycım sende güle güle harca paracıklarını..Şöyle istediğin sevdiğin bir şeyi al bariimm:) (valla işimi biliyorum ben ticari zeka dedikleri bu mu acaba:Pp) bu arada zilli baterist stoklarla sınırlıdır..geçici bir süre için 300$ (promosyon olarak verilen yedek zil ve bagetler de 5 mayıs gününden sonraki alım satımlarda temin edilemeyecektir)
ilgililere duyrulur..
-
susuuuuuun!!! bu topic'i kilitle bekçiiiiiii!!!!! muhahahahahhhhaaa!!!!! gidicem gülmekten öbür tarafa!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
abi saat 1.30 acil yollasana be ehuehueheuhuheuheuheu cep numaramıda veririm sana :p:p:p ehuehuehu gece gece güldürdün beni helâl olsun be hacım