-
Evet arkadaşlar dürüst olmanız şartıyla!
-
ya muzik yaziyor ,goruyosun dimi
-
bu şartlar altında çalışamayacağım
-
nihahaa müzikle ilgili olanı söyle o zaman!
-
o zaman cankan
-
tugba ekinci ismail yk hülya avsar gülben ergen petek dinçöz ... allah kahretsin isaimlerini bile ezberlemisim !!!!!!
-
Periyodik olarak salak insanlarla uğraşmak. Ve etrafımdaki salak insanların hiç bitmiycek olduğunu bilmek.
Bir de ahmaklar var ki onlar daha beter. İyi niyetini biliyosun ama zekası yeterli olmadığı için zarar veriyo bi şekilde...
Küçükken inşaata topum kaçmıştı bende girdim....
-
ankaraya giderken otobüste uyumuştum.uykuda salmışım gazı :) arkadaş uyandırdı ama iş işten geçti ...ehuehuehu..
-
Madem açtın müzikle ilgili bir anımı anlatayım..Daha lisedeyken bakırköyde bodrum katımız vardı teyzem satılığa çıkarmıştı satılana kadar biz takılıoduk..Tabi giren çıkan çok oluyodu komşular çekiniyodu ama birşey demiyolardı..Birde toplumda uzun saçlı küpeliler kesin hap içiyodur diye bir kanı uyandığı için bizim arkadaşlara öcü gibi bakıyolardı dayılar herneyse..Komşularla ilk tanışmamız polisle birlikte kapıya gelmeleriyle olmuştu..Tipik filmlerdeki kötü polisti bitanesi adam şöyle dediékimsiniz lan siğzz bu zımbırtıları sokarım valla kaldırın çabuk ben görecem"bizde tabe üniformalar üzerimizdemiydi hatırlamıyorum tamam abi kzıma zaten biz kaldırcaktık siz geldiniz falan olmuştuk..Dışarı çıkmıştık bütün mahalle ayaktaydı..O gün altıma zıçmıştım müziği bırakıp bi doğan veya şahin araba alıp tesisatı kurup liselerin önünde kız kesecektim :)))