-
Headliner ı Slayerolan ve neredeyse yurt dışındaki fesativallere kafa tutabilecek bir festival olan Rock Republic hakkında ne düşünüyorsunuz ben derim belkide gelmiş geçmiş en iyi festival olacak merakla bekliyoruz 1-2-3 Temmuz u... sevgiler saygılar...
-
hadi bakalım...biz de bekliyoruz
-
türkiyenin en en en en en en eeeeeen iyi festivali..:(((
her zamanki gibi ben gidemiycem:'(
-
slayer varsa tamam zaten!
Çok iyi oldu bence!
-
bu sene tarih tekrar yazılacak :p:p:p gelenlere bakın ya megadeth, anathema, slayer daha ne istiyosunuz be daha diğer festivalleride bilmiyoruz bu sene çok bomba olcak artık kafamız bi yerde kopacak ama neerde?? :p:p
-
bu sene tarih tekrar yazılacak :p:p:p gelenlere bakın ya megadeth, anathema, slayer daha ne istiyosunuz be daha diğer festivalleride bilmiyoruz bu sene çok bomba olcak artık kafamız bi yerde kopacak ama neerde?? :p:p
-
mükemmel bir festival olacak gibi görünüyo ama son günü d. theater konserine denk geliyo işte bu kötü..artık bi seçim yapıcam ya da baya bi para bayılıp festivalin ilk iki gününe ve d.t konserine gidicem..megadeth'in geldiği rock istanbul festivali ve anathema konserini de unutmamak lazım..ama slayer'ı canlı izlemeden de ölmek istemiyorum be..