-
yazmasını da geç, okuyo o sözleri yoksa yazsın, evde dursun bi köşede sözler, bana ne zararı var evindeki sözün, de mi ya...
-
KIrac Türkiye nin bir numaralı kargasıdır...sevgiler saygılar...
-
Kim ne derse desin,o işini biliyor,işini yapıyor.Beğenmeyen dinlemesin,sevmeyen de içindeki ezikliği bastırmak için hedef gösteren topic açmasın..Eleştirin adamı,ama hakaret etmeyin(söz meclisten dışarı)
-
ilk albümü çıkmadan hemen önce TRT1'de pazar programlarının birinde deniz kıyısında ropörtaj yapılaırken izlemştim hemen akabinde bir de gitarıyla kendi bestelerinden birini söylemişti.canlı canlı.dikkatimi çekmişti sesi ve söyleyişi.en son işte Kıraç oldu ama oldu da ne oldu!
-
Adamı gerçekten sevmiyorum ama elbette ki hakaret etmemi gerektirmiyor.
Hamiş:
Çok kötü bağırıyor. Çelikte öyle. Bir aralar Funda isimli manken bir arkadaşım vardı. Hercai' nin meşhur olduğu zamanalardı. Çelik sabahları arardı onu (asılıyor ya amca). Heryerde duyuyorum o sesini yeter bir de telefonda duymak istemiyorum diye çok terslediğine şahit olmuştum. keh keh..
-
kıraç'a laf yok!! kıraç Türkiye ortalamasına göre iyidir..
-
Kıraçın sesi harika...Ama müzikalitesi kötü...Bir kaç bestesi hariç iyi besteleri yok..Hele ki son albümü tam bir felaketti.
-
kıraç mı ?
dinlemem dinleyeni sevebilirim ama ben dinlemem herkesin müziği kendine bence de yaşasın TRASH!!!!!!
-
kıraç mı ?
bir bestesiğ var........diğerlerinin hepsi o tek bestenin varyasyonu...............tarz la karıştırmayın lütfen...
-
kıraç'ı kötüleyenlere
klavyeci abimin yukarıda yazdığı gibi kıraçı sevmeyenler içindeki ezikliği bastırmaya çalışmak için kötülemesin.bu kötüleyen insanlar ağzına "türkiye'den adam gibi sanatçı çıkmaz" sloganını bilinçsizce yerleştirmiş insanlardır ve kıraç gibi temiz ve kaliteli bir müzik yapan adam çıkınca o beyinlerine yapıştırılmış slogana göre hareket eder bunlar.....
sevin demiyorum ama kötülemeyin,haklı eleştirilerde bulunun.