-
dinleyen varm1 bilmiyrm ama bi kad1ndan bu sesin c1kmas1 beni zyadesiyle sas1rtt1. sololarda siir gibi valla. siddetle tavsiye edrim
-
o da nedir ki??
-
müzik grubu
-
hayvani thrash - death karışımı ritmlerin arasında 1.80'lik boyuyla kafa sallayan dev gibi (ama aynı zamanda taş gibi) :) bi hatun düşün.
Bir de bu kadının bi çok erkeğin yapamadığı bir tonda brutal yaptığını düşün :)
Hakkını vermek gerek. Eli öpülesi birisi :)
Bence bayan brutal vokal olayında kimse Sabina'nın eline su dökemez ( Holy Moses ). Michael Amott bence Carcass'dan çok daha vasat bir grupta şimdi kardeşine destek veriyim derken. Onu Bill Steer abimizle Carcass'da dinlemeyi severdik biz dinazorlar.
Hele birde Power Metal death metal karışımı yaparlar çekilmez be. Dissection dinleyin isveçten kan yapar :D
Sabina neydi be o kadar öfkeli bir ses :D
-
Yapma allah aşkına Arch Enemy en az rahmetli carcass kadar sağlam bi gruptur.thrashle death'i karıştırıp melodic yapıyolar.Ama tabii CArcass'ın bi swansong albümü var ki aman diyim
-
Arkadaştan aldığım karışık death metal cd'sinde bir albümü vardı. Anathems of the rebellion ya da onun gibi bişeydi. Acaip şaşırmıştım ilk dinlediğimde. Bu vokal bir dişiye ait olmazdı !!! Yoksa ben yine kulaklıkla uyumuş ve o abuk subuk rüyalardan birini mi görüyordum ?! Ama değildi ve bu böğürtü bir bayandan geliyordu ;) Sonra birdaha dinlemedim ama verseler de bayıla bayıla dinlerim yani...
-
Gercekten cok sağlam bir gurup herkes bir kere dinlesin en azından ama hakkaten dinledğim ve sağlam dediğim nadir guruplardan biri arch enemy hakkaten hatun işe ruhunu veriyor ve gercekten cok sert söylüyor helal ben kadın olduğuna inanmamıstım basta fakat klibi izleyince ikna oldum herneyse dinlenmesi gereken bir guruptur ARCH ENEMY... sevgiler saygılar
-
ilk arch enemy dinlediğim ve izlediğim anı anlatıyorum:süper metal ritmleri giriyor death metal olarak nitelendirdim ilk önce.bi baktım sarışın bi hatun..lan dedim bu vokalist bu müziğe mi vokal yapacak??puhahaa diye.karı bi girdi şarkıya bu defa "lan bu erkek mi yoksa?" diye daha dikkatli incelemeye başladım.yok mümkünatı yok kadın olduğunu belirten herşey mevcut :p sonra tabi dalga geçtiğim ve ardından bozulduğum için de morarma sahneleri oynadım...
neyse neticede vokale hiç bişe diyemem enfes.ama o basçıları daha enfes :)))))
-
ben dinliyorum klipleri falan var ilk dinlediğimde vokalin hatun olduğuna inanamadım ama sonra indirdim baktım kadın güzel bi hatunmuş:) sağlam bi grup herkese bende tavsiye ederim :)