-
--ege üniversitesi rock topluluğunun çıkardığı 525 adlı metal-zine çıktı!!!
--şu an izmir ve ankara'da satılmakta, çok yakında istanbulda da olacak satışlar.
--içerik klasik albüm incelemeleri ve röportajların yanısıra sinema, konser, kitap yazılarından ve çok daha fazlasından oluşuyor. röportajı yapılmış grupların şarkılarının olduğu toplama cd de hediyesi!!!
--fiyatı ise şu an piyasada bulunan dergilerden çok daha düşük!!!
--ikinci sayı ise ege üniversitesi bahar şenlikleri başlamadan çıkacak!! (sanırım 22 mayıs civarı )
-
dergi hediyeside varmı :) yoyo falan :)
-
ben bu 525'i bir yerden tanıyorum :D
eğer bu benim tanıdığım 525 ise ya da ona benziyorsa bayağı bir dolu olması lazım, hatta hatta dolup dolup taşıyor olması lazım :D
iyi bir isim bulmuşsunuz, bir ege üniversitesi topluluğu olarak!
siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün e mi!
-
tebrikler sinan yauw inşallah istenilen başarıya ulaşır..ben de alırım ankarada da varmış ya..eyvallah kanka
-
sonunda yaw 525 im benim biricik sevdiğim
ulan yazın nasılda ter kokuyo :o) dergi yazın ter kokusu hediye etsin
bornova metro-ege üni. kampüs !!!!!!
tras bir efsanedir!!!
-
abi evet ya o otobüs nedir ya öyle!!
bence rekorlar kitabına girmeli gerçekten, nasıl da devrilmez o lanet otobüs ya? kas falan yaptım ben o otobüse binerken!! fizik kurallarını alt üst ederek nasıl döner ya bi otobüs!!! kurbanlarına sağlık (öğrencilerden bahsediyorum) şoförlerine de sabır diliyorum:))
bu arada ikinci sayı için arkadaşlarla konuşayım ben, şu ter kokusu hediyesi olayı :))) otobüsteki herkesden birer damla ter alırız ve bi poşete koyup hediye ederiz faln güzel olur harbi..:))))
bu arada otobüs dolup taşıyo, dergi de aynen öyle :))
-
yani içerik açısından :))
-
C-None üşendim okuyamadım..şuraya benim yerimi bi şeyettirr misin?
yorum falan ha ablası?:)))))))))
-
peki!!! ne istersin?
-
yaz işte ne biliyim..bugün çok halsizim..
okumadan yazıyorum topiclere.)