-
Evet dedem bu seneki organizasyonda bizzat sahne alacak ve performansıyla ortalığı yıkacak!! vokal ve gitardaki dedeme asırlık aşkı ninem de muhteşem bass sound'u ve back vokal'i ile eşlik edecek.. bu muhteşem organizasyona katılmaktan onur duyduğunu söyleyen dedem, seneye de rock'n coke'a gelmekten şeref duyacağını yerli ve yabancı 30 kadar basın mensubuna açılamaktan da çekinmedi!! dedem ile ninemin geçen gün Atatürk Orman ve Hayvanat Çiftliği'nde sergiledikleri canlı performans ise eleştirmenlerden tam not aldı.. bu arada dedemin 70'inden sonra azdığı ve bu aralar eski aşkı Kyle Minogue ile yeniden birlikte olduğu söylentileri ise yabancı basına bomba gibi düştü; ninem tüm sorulara rağmen sessizliğini bozmadı..
yeter ulaaaaaaaann..
arkadaşlar lütfen rock'n coke'a kimin gelip gelmeyeceğini tartışmayı bırakalım, geldiler mi görürüz!!
- bitti -
lütfen!! biiiiiiiiip
(tff)
-
barışa rock'a lütfen:O)
-
dedem'e bi söliyim, tarihleri çakışmazsa on da gelir!! kırmaz beni..
-
amcamlarını,dayınları falanda çağır.
bizimkilerle tanıştırırım...deden kesin geliyo di mi?
ya deden mi iyi ninen mi?
tarzları halk_metal mi yoksa(!)
allahım aklımı geri ver:))))))))))))
ben ne dedim:)
-
amcamların dayımların grupları farklı onlar woodstock'a katılmayı düşünüyolar.. şimdi öyle bi soru sormuşsun ki deden mi iyi ninen mi iyi diye ama bu soru nereye çeksen oraya gider.. anlatılmaz yaşanır dedemle ninem..
-
bigboots mükemmelsin ya!!! yardırdın ortalığıı!!! gülmekten kırılıyorum :)))) tepkini daha iyi gösteremezdin!!!
-
eyvallah C-None!! görevimiz..
-
C-None oğlum senden bunuda mı görecektim?
seni evlatlıktan reddediyorum..
-
beeaaaaaaahhhhhhhhhhh!!
-
haklı ama dedesi gelir mi acaba? gelirse de hangi şarkıları çalar? bunlar önemli sorular tabi..