-
İki arkadaşımızın askerde oluşundan yaklaşık 7 ay sonra tekrar ve müthiş çalışmalara el atacağız... Şu ana kadar Euro Metal yapmayı dşünüyoduk ama bu aralar bi Heavy Metal hastalığı başladı :=) bilmi yom ne etces :D
Önceleri ev kaydı falan yapıyoduk ama şuanda güzelleştik :D
Saçma bi konuydu ama yazasım geldi :D
-
Sevgilim sinemaya gidelim dedi.gittik!
Halka 2 ye girdik,seyretmeye başladık.
Ama bizimki korkudan seyredemeyeceğim çıkalım dedi.ben seyredelim dedim hoşuma gitti çünkü.
o ısrarla olmaz çıkalım dedi.çıktık.. ama benim zoruma gitti.kavga çıkardım.ayrıldık.sonra barıştık..kıl-tüy-yün...
seeloo pabucu yarıım çık dışarııya oynıyalııımm...
-
eheue
halka 2 güzel mi yaa ? gitsem mi gitmesem mi karar veremedim.. bazıları kötü falan diyince boşa gitmiyim dedim. :)
:o)))
-
Sabah okuldan geldim vizeden 0,5 almışım..Eve geldim karnım zil çalıyo ama bulaşıklar yerden 2metre falan..Arkadaşa dedim yıka boşver dedi yemek söyleyelim lahmacun sööledik 500 binliraya içinde soğandan başka bişey yoktu..Sonra yattım şimdi kalktım..Bayaa bi meraklıydınız anlatsada dinlesek diye değilmi??
-
ben de az önce stüdyodan çıktım kıçım su gibi olmuş, açık renkli ya şortum belli oluyo tabi ter..poğaçacıya girdik kız tip tip baktı içinden "ne bu böyle be?" dedi sanırım.ondan sonra internete gireyim biraz dedim geldim, birazdan sınava çalışmaya başlıcam..ama biliyorum ki geçemicem literary concepts'Den..hep Bayse dallaması yüzünden..ortalamyı yükseltip duruyo dana..
-
halka 2 güzel mi yaa ?
Wallahi ben hoşlaştım kardeş..1. si kadar iyi değil.ama çok kötü de değil.git wallahi kardeş.ama sevgilinle değil.free git..
-
wvalla benim de içesim geldi :)
-
kolay gelsin size inşallah istediğiniz başarıyı ve şevki yakalarsınız..
-
maşallah halkadan girmişsiniz, korkunç bir filmde çıkmışsınız :)