-
-
yok kardeş reklamını başka yerde yap lütfen ........
-
yok yok ben dinledim siz bu arkadaşa bakmayın yapın reklamınızı heryerde olabildiğince fazla yapmaya çalışın hatta demolardan birisini indirdim yanlız kayıtlar çok kötü birde elektro gitaristin tonları pek iyi değil gibimsi ama güzel işler yapar gibi bu grup
-
orda reklam yapma burda reklam yapma.. eee bizi millet nerden tanıcak abi??
-
Güzel olmuş ben beyendim hatta byadır duyduğun en yetenekli grup. Kurdukları cümleler doğru şarkıyı yormuyor, anlaşılır yapıyor. Partisyonlarda doğru. Kayıt deneyimsizliği belli ediyor kendini ama zamanla geçer öğrenilir.
Hatalar ise kayıtlar çok temiz değil ki bu da daha sonradan mix olayını ortadan kaldırıyor çünkü adam gibi mix olsa çok daha güzel olur hatta gelecek olan eleştriler daha iyi yönde ve yapıcı olur. Bir de solist arkadaşta detone problemleri var onları kayıt aşamasında 0 düzeyine indirmesi gerekiyor. Yani daha fazla çalışması gerekiyor.
Bence İyi yoldalar, doğru gidiyorlar. Daha güzel bestelerle, kayıtlarla çok daha iyilerinin çıkacağına eminim.
Saygılarımla..
-
bazıları reklam yaparken b*kunu çıkarıyo da...o yüzden direk "kardeşim reklam yapma!!" bi tepki aldın heralde :) senin reklam güzel olmuş...sade ve ilgi çekiyo.
nese sitenize baktımda indiremedim demolarınızı.ya bende bi sorun var ya da sitede. nese bakalım indirince yorumlarımı yazarım buraya ...
-
:) şimdi garaj da gördüm indirdim yeter adlı şarkısını.. beğendim ama kayıt evet çok güzel değil bir de nerde ne zaman çıkıyor? veya çıkacak?
-
Minigun şu anda hiçbiyerde çıkmıyor.. çünkü minigun bar grubu değil.. festivallerde karşınıza çıkabiliriz..
-
şimdi dinledim hiç fena değil..takdir ettim..bahsettiğin gibi bar grubu olmasanız daha iyi zaten grubun geleceği için..sonra oralardan sıyrılmak pek bir zor oluyor..müziğinizde tam festivallik gerçekten..umarım başarılı olursunuz..
-
sağol katil sincap