-
dinleyen var mı bu grubu bende ilk kez ankarada 1 barda duymuştum.hangi bara adım atsam bu grubun şarkıları...albümünü aldım baya geç olduğunu farkettim tabi.adamlar enjoy silence ve its no goodla baya çok şey yaptıklarını kanıtlıyolar.dans müziğiyle davul,gitar birleştirmişler.işin içinde soft rock var bu kesin ama değişik 1 tarz.little 15,only when lose myselfte damardan giriyo.ve tainted love la işi bitiriyo.ama 63_dm de 1 klasik.ya neyse hoş iştik...
-
evet ya bu grubu bende izledim ve dinledim albümünü aldım çok sağlamdı..Sound falan tam oturmuş yani...
Demek isterdim ama ilk defa duydum eheheh:))
-
depeche mode olmasın?
.
-
:)
gülüyoruz ağlanacak halimize...
-
baya bi ağlıyalım bence. in your room dinlenmeden yaşanın aşkı aşktan saymam bile... neyse
-
gençken, "A question Of lust" dinler ilk gördüğüm hatuna aşık olurdum ah ah neydi o günler.
-
DEPECHE MODE... gerçekten efsane oldu bu grup.
duymayan yoktur yer yüzünde ya... duymadım diyenin espri anlayışı gelişmiş olmalı...
-
Bugünkü Gothic Metal'in gerçek atalarından biridir. Karanlık bir romantizm vardır şarkılarında.
Music For The Masses, Black Celebration evladiyelik albümlerdir.
-
dediğim gibi duymadım ve gayet ciddiyim sağol bende senin espri anlayışını sewdim puhahahaha:))
-
[4 kez okundu]andresson
22 Nisan 2005 Cuma / 08:37
Bugünkü Gothic Metal'in gerçek atalarından biridir. Karanlık bir romantizm vardır şarkılarında.
Hay be hakan be, gene bağlamışın konuyu gotiğe, ne deyyeyim sen beni güldürdün, Allah ta seni güldürsün :))