-
rapçı değilmiydi bu hatun?
hani klibi vardı hummer jipler falan vardı kızlar falan..
-
nepstır davasındaki kilit adamdır.hıyardır.
-
!!!!
herhangi bi olaydaki kilit adam nasıl hıyar olabiliyor acaba?? ki olay napster dı ve senato önünde hıyarlık yaparak kazanmadı davayı bunu bil ...kimseye laf yetiştirmek için açılmamıtır bu forum ve biraz saygı istiyorum beğenmiyorsanız da yazı mazı yazmayın
-
!!!!
lars metallica seven dinleyen kime sorarsanız sorun grubun vazgeçilmezideir. ha şunu da bilesiniz ki öyle çok olağanüstü bi davulcuda deiğildir... ama metallicanın stüdyo kayıtlarını izlerseniz adamn tam kafa olduunu anlarsınız. kirk hammetin solo atarken s.çtığı zamanki hareketleri ve unforgiven ı kaydederken stüdyoya striptzci getirmesi filan ayrıca konser performnsları lars ulrich i lars ulrich yapıyo zaten. bi kaç kişinin bilmemesi de bişei deiştrmez zaten...
-
!!!!
güzel kızdı ama hatırladım
keh keh
-
!!!!
İllaki olumlu düşünce olacak diye birşey yok.burada bir forum açmışsan eğer,olumsuz eleştirileride görmen lazım.Bunu kavga,laf yetiştirme ortamında değil,düzeyli bir şekilde yapmak gerekir.
Lars,bana göre altındaki arabalara bakmadan,para kazanamıyoruz gibi laflar ederek,nasıl bir adam olduğunu belli etmiştir.Bahsedilen rock racon'una!? aykırı davrandığı için böyle düşünmekteyim.
-
!!!!
yılların trash metal devi metallica'nın azına s..an heriflerden biridir!fazlasıyla hazzetmem!
ama nasıl davulcudur? sorusunun cevabı adamın duvara koyduğu beş parayı durdurup üstüne bir de geyik yaptığı görüntülerinde mevcuttur.
saygılar
-
!!!!
iyi bir davulcu ne diyeyim... :)
-
!!!!
ne güzel gidiyodu soru işaretleri :D
-
!!!!
hehe nasıl de değiştiririm gidişatı :p