-
:)
galiba sözcüklerin tükendiği an böyle bişey :))
ama adam haklı... dinlemeyen dinlemesin... rock müziğe zarar mı veriyor?!
-
heralde pek çoğu gizliden 50 cent hayranı
gibi mi ne?
-
ya 50 cent hayranlığından filan değil bu tip adamlar heryerde biz bişeyciyiz havaları veriyolar eskiden bu foruma herkes gelirdi adam gibi konuşurduk mor ve ötesi kurban kargo ne biliyim bu tip şeyler dinleyenlerde gelirdi hafif muzik icraat eden tiplerde gelirdi bu tip bişeyci tayfa geldikten sonra o grubu aşaladılar bu gruba laf söylediler dikkat ediyosanız artık onlar gelmiyo ben 50 cent hastası filan değilim ama yiğidi öldürsemde hakkınıda veririm o konserede gitsem o adamı dinlemezdim olur biterdi neyse ya çok bilmiş olan muziği çok iyi icra eden üst tellerle show yapan metal+ci rock+cı kişiler gelsinler hep biz susalım ama şunuda bilsinlerki gelen adamları kaçırıyolar hala konuşuyorum banamı dert ya
-
ben oradaydımve
1.50 centin getirilme amacı oradakilerin söylemesi ile Festivale döndürme olayı yabancı ülkelerde rock festivalinde Rap Punk hatta slow rock tan Gothic " e kadar yelpazesi geniş ama amaç gelen sayısını arttırmak.Bu sene benim bildiğim ½20 artmış neyse yani ben sevmiyorum havalılar falan 50 cent ama onun için gelenlerede saygı gösterdim bu sene daha da artar bence özellikle organizasyon çok iyi tuvaletler oyunlar yemek içki falan süper yaaa
-
Ben artık kusacam sanırım. Rock'n'Coke'tan da BarışaRock'tan da bay geldi. Anlamlarını zorluyorsunuz artık. Yani neyse ya.
Bayıldım, tükendim.
Onur
-
bok gibi bir organizasyon...
-
Ciddi veya değil iggy pop getirdiler borumu..Gerisi iyidir kötüdür tartışılır..
Nuri selamlar :))
-
aman biranızı için coşun koşun zıplayın alternatif sahneler daha güzel oluyo çadırda götün donmasıda ayrı bir zevk !!!
-
rock adı altında olması bence kesinlikle yanlış. 50 cent de geldikten sonra bunu kimseye kabul ettiremezler ama tabii olaya bu isimle başladıktan sonra devam ettirmek gerek..
-
dikkat çekme isteği ve çocuklukta yaşanılan eziklikleri :)) burda yansıtmak kötü bişey değil kiiii deprofundis kardeşim benim..:))))) bazı insanların bi taraflarının sıvazlanmasına ihtiyacı vardır..:)) sıvazla ve he de geç..